24 ARALIK GÜNÜNÜN GECESİ RANDEVUNUZ VAR

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Akyazı’da bir ilk daha”

Akyazı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün organizasyonuyla birlikte muhteşem bir gece tertiplendi. Akyazılı Sanatçı ve sanatseverleri bir araya getirerek bir anlıkta olsa günün yorgunluğundan, stresinden uzaklaştırarak biraz olsun eğlenmek Akyazı’nın yetiştirdiği, Akyazılı sanatçılar kendi repertuarlarını geceye katılan misafirlerle paylaşacak.

“24 Aralık Çarşamba Saat:19.00’da Akyazı Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi(Kılıçoğlu Düğün Salonu)nde Akyazı Halk Konseri ”

Akyazı Belediyesi ve Akyazı İlçe Müzisyenleri tarafından hazırlanan Akyazı Halk konseri ücretsiz olup Halk konserine, tüm öğrenci, öğretmen, genç, yaşlı herkesin davetli olduğunu ve Ailelere de özel yer ayrıldığını beyan eden yetkililer tüm sanatseverleri unutulmaz bir gece olması için yardımcı olmak üzere göreve çağırdılar.

“Hangi Sanatçılar Sahne Alacak”

Gönül Dostu(Remzi Armağan)’nun sunumuyla gerçekleşecek olan Akyazı Halk Konserinde birbirinden kıymetli ve değerli sanatçılar sahne alacak. Bunlardan bazıları Kenan Certel, Yaşar Kırlak, Fikret Kartal, Şükrü Karasakal, Ferhat Bektaş, Aydın Can, Mustafa Bayram, İhsan Bayrak, Emrah Baylan ve bu isimlere ek olarak sürpriz sanatçılar o gece orada ilk defa sahne alarak bizlere unutulmaz anlar sunacak.

“Akyazı Belediyesi, Akyazı’lı müzisyenleri Akyazı halkıyla buluşturuyor.”

24 Aralık Çarşamba saat:19.00’da Akyazı Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi (Kılıçoğlu Düğün Salonun)nde Akyazılı müzisyenleri, Akyazılı sanatseverlerle buluşturmak istediklerini kaydeden Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan” Belediyecilik, sadece teknik çalışmalardan mütevellit bir kurum değildir. Belediye yönetimi olarak; Sosyal ve Kültürel çalışmalarda da öncü olmalıyız. Akyazı hepimizin; bir kültür ve sanat kenti olma yolunda ilçemizdeki sanatçı ve sanatseverleri ilk defa bir araya getiriyoruz, tabii ki bu son olmayacaktır. Belediye olarak bu tür etkinliklere daima destek verecek ve öncü olacağız. Halkımızın bu programa gereken önemi vereceği kanaatindeyim. Tüm halkımızı aileleri ile birlikte bu geceye davet ediyorum. ” dedi.

24 ARALIK GÜNÜNÜN GECESİ RANDEVUNUZ VAR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir