Akparti İlçe Teşkilatından Baklavalı 16.Yıl Kutlaması ve Boranın Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Ak Parti İlçe Teşkilatı 16.Kuruluş Yıl Dönümünde bir araya geldi ve İlçe Başkanı Feyzı Bura bu vesile ile birde mesaj yayınladı.

Feyzi Bora;14 Ağustos 2001 tarihinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Türk siyasi tarihine kazandırılan ve çatısı altında görev yapmaktan gurur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 16. yıl dönümünü yürekten kutluyorum. 2023 hedefiyle yola çıkan tam 16 yıldır çalışan, üreten ve milletine hizmet eden Partimiz bu amaçla yoluna hızla ilerlemeye devam etmektedir.

2002, 2007, 2011 ve 2015 genel seçimlerinde 2004, 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde sandıktan her defasında zaferle, daha da güçlenerek çıkan AK Sevda hareketi tüm engellemelere rağmen 16 yıldır dimdik ayakta durmaktadır.

16 Yıldır kahraman milletimizin omuzlarında yükselen, gönüllerimizde bir tutku haline gelen Ak Sevda hareketi Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı ve dik duruşu ile yaşamaya devam edecektir.
Bu vesile ile bu güne kadar partimizin her kademesinde görev almış,hizmet vermiş tüm Ak Sevdalılara teşekkür ediyorum. 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehadete yürüyen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyor; Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere beraber omuz omuza görev yapmaktan onur ve gurur duyduğum tüm dava arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum dedi..

Feyzi Bora İlçe Başkanı

Akparti İlçe Teşkilatından Baklavalı 16.Yıl Kutlaması ve Boranın Mesajı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir