Akyazı Atso Başkanı Referandumu Değerlendirdi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Z.Şinasi Bayraktar 16 Nisan 2017 günü yapılan referandumu değerlendirdi.

Referandum sürecinin tamamlanmasıyla önemli bir belirsizliğin geride bırakıldığını belirten Bayraktar açıklamasında şu görüşlere yer verdi.

Türkiye’de bir defa daha demokratik süreçler işlemiş, milli irade tecelli etmiş ve milletimiz hür iradesiyle tercihini yapmıştır. Referandum sonucunda hayata geçirilecek yeni sistemle güçlenen ve hızlanacak olan yönetim şekliyle daha hızlı kararlar almak ve icraata geçirmek mümkün olacaktır. 

Devletteki çarkların hızlanmasını ve bunun özel sektöre olumlu yansımasını bekliyoruz.  Referandum sürecinin tamamlanmasıyla önemli bir belirsizlik geride bırakılmıştır. Özel sektörümüz bundan sonra önünü daha rahat görebilecek, daha rahat risk alarak yatırım yapabilecektir.

Başkan Bayraktar, bundan sonra ekonomimiz ve iş dünyamızı sarsacak hareketlerden uzak durarak istikrarın korunması ve Ülkemizin gelişmesi adına çalışmak en büyük hedefimiz olmalıdır. Artık tartışmaları geride bırakıp geleceğe odaklanmalıyız. Türkiye hedefleri olan bir ülke, yeni sistemin hayata geçme sürecinde birbirimizi ayrıştırmadan birlik ve beraberlik içinde yeni Türkiye’yi hedeflerine ulaştırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz, dedi.

Akyazı Atso Başkanı Referandumu Değerlendirdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir