Akyazı MHP İlçe Başkanı’ndan Yayla Şenlikleri Açıklaması

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı ilçe başkanı Ali Doğan Eroğlu, geçtiğimiz günlerde başlayan ve sona eren Acelle Yaylası Şenlikleri ile alakalı bir basın açıklaması yaptı.

İşte o açıklama:

Değerli Akyazılılar;
Ülkemiz ve milletimiz,kötü günler geçirirken,içeride ve dışarıda vatan hainlerinin kökünü kazımaya çalışırken,ardı ardına Şehit haberleri gelirken,Akyazı Belediye Başkanı Hasan AKCANın katkıları ile düzenlenmiş olan AKYAZI BELEDİYESİ 27.ACELLE YAYLA ŞENLİKLERİ nin iptal edilmeyip,Pazar günü de resmi rakamlara göre 3 şehit daha verdiğimiz anda ısrarla devam edilmesi,tarafımızca en hafif tabirle basiretsizlik,lakayıtlık,milli ve manevi duygulara vurulan bir hançer anlamına gelmiştir.
AKP genel merkezi tarafından ülke genelinde yaşanan sorunlara dikkat çeken 20 temmuz tarihli mesajını ve belediyelerine festivallerden ve şenliklerden desteğinizi çekin ikazlarına rağmen;
Akyazı Belediyesi şenlikleri başlatıp devam ettirmiştir.
Konu ile ilgili kamuoyundan gelen tepkiler üzerine,ŞENLİKLER BİTTİKTEN SONRA bugün sabah saatlerinde Akyazı Belediyesi tarafından yerel basına ACELLE yayla şenlikleri ile ilgili bir ilgilerinin olmadığını belirten ve protokolde temsil etmediklerine dair,bir açıklama yapmak zorunda kalmışlardır.
Bu açıklamayı yaparak kendilerini aklamaya çalışan kişilere sormak isteriz ki,
Madem ki ilginiz yok !
24 temmuz gecesi Ali İNCİ ve Başkan yardımcısı Mehmet ÇAKMAK başta olmak üzere ACELLE YAYLASI nda protokelde hangi akla hizmetle oturup oradaki esnaf ve vatandaşlara siyasi gövde gösterisi yaptınız ?
Madem ki ilginiz yok ?
Sahnenin etrafında asılan dev posterlerinizi nasıl açıklayacaksınız ?
Madem ki ilginiz yok ?
Şenlik esnasında defalarca kimler için siyasi propaganda yapılmıştır ?
Bunun üzerine de yaptığınız en akıllı iş olan;
Etkinliğin başında dinlettiğiniz İLAHİ GRUBU ve KURANI KERİM ziyafetinden sonra…..
Yapabileceğinizin en kötüsü olan..!
Karadeniz insanı ve kültürü ile alakası olmayan kişilerin ve dansçıların sergilediği ilginç performans ! ve o anlarda orada yaşananlar,kurulan SEVGİ KÖPRÜLERİ, Adeta oradaki vatandaşlar üzerinde şok etkisi yaratmış,hayal kırıklığına uğratmıştır.
Maalesef Akyazı Belediyesi bu programı destekleyerek ve iptal ettirmeyerek vicdanlarda rahatsızlık yaratmış olup,ülke genelinde gösterilen hassasiyetlerden uzak bir tavır sergilemiş,başına buyruk bir şekilde davranış içerisinde olmuştur.
Huzurlarınızda bu hassasiyeti gösteren ülke genelindeki,tüm kamu kurum ve kuruluşlarına,belediyelere milli ve manevi duygularımıza değer verenlere teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım.
Şehitlerimize ALLAH tan rahmet,yaralı olanlarada acil şifalar dilerim.

MHP İLÇE BAŞKANI
Ali Doğan EROĞLU

Akyazı MHP İlçe Başkanı’ndan Yayla Şenlikleri Açıklaması

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Show tv ye davet edilirsen hic sasma!!! Eroglu.

    Cevapla
  2. basit siyaset liyakatini elinden alir, yok mu baska ülkücü MHP ilce baskani adayi olacak.

    Cevapla