Akyazı Myo Da Öğrenci Temsilci Seçimleri Nefes Kesti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya Üniversitesi Akyazı Meslek Yüksek Okulu , birimlerin öğrenim temsilcileri için 19 Aralık  Pazartesi  seçimler yapıldı. Seçimler saat 14-.30’de başladı ve 17.30’da sona erdi.Seçimler için okul bünyesindeki güvenlik birimleri hariç İlçe Emniyet müdürlüğünden ekiplerde hazır bulundular.Seçimler beklendiği gibi sade,neşeli,heyecanlı ve gergin olmayan bir ortamda gerçekleşti.Akyazı Myo da yapılan seçimleri Akparti Gençlik Kolları başkanı Osman Öztürk ve Akyazı Ülkü Ocakları başkanı Soyhan Sofuoğluda heyecan  ve merakla takip ettiler.

Seçimler Akyazı Meslek Yüksek Okulu bünyesindeki Dış Ticaret,Muhasebe ve Vergi Yönetimi,İşletme Yönetimi,Makine Bölümü,İklimlendirme ve Soğutma Bölümü ve Mobilya Dekorasyon Bölümlerinin öğrenci birim başkanlığı için gerçekleştirildi.

Kullanılan oylar için sandıklar  saat 17-30 da açılmaya başlandı ve oy sayımı yapıldı.

İşte Bölümler ve seçilen öğrenci Temsilcileri:

DIŞ TİCARET-OZAN CAN SÖNMEZ

MUHASEBE VE VERGİ-HASAN AŞKIN KAPAN

İŞLETME YÖNETİMİ-MİNE BULUT

MAKİNE BÖLÜMÜ -FURKAN ANDIZ

İKLİMLENDİRME VE SOĞUTMA-ÖMER HÜSNÜ KADIOĞLU

MOBİLYA VE DEKORASYON-HASAN YILMAZ

Akyazı Myo Okul Sekreteri Yusuf Şahinoğlu da yaptığı kısa açıklamada ;Seçimlerimiz herkes için hayırlı olsun ,seçimlerin hoşgörü ve sağlıklı bir şekilde geçmesi dolayısı ile tüm adaylara ve katılan öğrencilere hassaten teşekkür etti.

 

 

Akyazı Myo Da Öğrenci Temsilci Seçimleri Nefes Kesti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir