Akyazı Nilüfer Hatun MTAL Kariyer Günleri Etkinliği Düzenledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Akyazı Nilüfer Hatun Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü tarafından 10 Şubat Pazartesi günü  Akyazı Sosyal Gelişim Merkezinde ‘’Kariyer Günleri’’ etkinliği düzenlendi.
Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, Akyazı Nilüfer Hatun MTAL Okul Müdürü Enver Ekici ve Müdür Yardımcısı Enver Yılmaz ile ilçe okullarından idarecilerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte İstanbul Medipol Üniversitesi – Çocuk Gelişimi Bölümü Araştırma Görevlisi Kübra Yeliz Mucuk ve Sosyolog Yazar Aile Danışması Neslihan Baki konuşmacı olarak yer aldı.
Ayrıca düzenlenen etkinliğe ilçemizden Pazarköy Ortaokulu, Madanoğlu Ortaokulu, Paris Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, Altındere Ali Altıparmak Ortaokulu, İnönü Ortaokullarının 8. Sınıf öğrencileri ve öğretmenleri ile Akyazı Nilüfer Hatun MTAL 9. sınıf öğrencileri ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü 10 – 11 ve 12. Sınıf öğrencileri katılarak, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü nedir, iş alanları nelerdir, üniversitede hangi bölümde devam edilmelidir vb. konular hakkında bilgilendirildiler.
Etkinlik sonrasında konuşmacılara teşekkür plaketi veren Akyazı Nilüfer Hatun MTAL Okul Müdürü Enver Ekici, öncelikle bu ekinliği düzenleyen Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü Alan Şefi Elif Aras ve öğretmenlerine, konuşmacı olarak katılan değerli misafirlere ve etkinliğe gelen tüm öğrencilere ve okul idarecilerine teşekkürlerini ileterek yapılan  bu faaliyetlerin özellikle Mesleki Alan Tanıtımında önem taşıdığını, ilerleyen zamanlarda farklı öğrenci gruplarına da benzer  faaliyetlerin gerçekleştirileceğini belirtti.
Akyazı Nilüfer Hatun MTAL Kariyer Günleri Etkinliği Düzenledi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir