Akyazı Ülkü Ocakları Başkanı:Dün Eylül Bugün Leyla Caniler Asılmalı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özellikle son günlerde artış gösteren çocuk istismarı ve ölümlerine tepki gösteren Akyazı Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Çalıkoğlu Adaletin tecelli etmesi,suçluların gereken cezaları alması,ailelerin içinin ferahlaması açısından çocuklarımıza cinsel istismarda bulunup yaşam haklarını elinden alan canilerin Asılmasını talep etti.

İşte Çalıkoğlunun Açıklaması:

DÜN EYLÜL,BUGÜN LEYLA

Çocukluk; Hepimizin bir dönem olarak yaşadığı ve sadece doğum ile yetişkinlik arasındaki bir dönem olmasının ötesinde bir anlama sahiptir. Çocukluk dönemindeki yaşantılar bireyin ileriki yaşlardaki yaşantısını büyük ölçüde etkilemektedir.
Her türlü risklere karşı savunmasız durumda bulunan çocukların korunması, sağlıklı olarak büyümeleri, kız ve erkek ayrımı yapılmadan eğitim almaları günümüz toplumlarının en önemli sorunlarından biri olmuştur.

Türkiye’de çocuk haklarından bu denli olumsuzluklar ile bahsetmek bizleri derinden üzmüştür.Kız evlatlarımızın genç yaşta gelin olmaları,Erkek evlatlarımızın kandırılarak,aileleri tehdit edilerek zorla pkk’lı teröristler tarafından kaçırılmaları eğitimden uzak bırakılmak istenmesi Ülkemizin gelişmesini ve büyümesini istemeyen hainlerin hedefidir.

Özellikle son günlerde artan çocuklarımıza karşı şiddet,cinsel istismar başta yaşam hakkı olmak üzere çocukların çocuk olmalarından kaynaklı sahip oldukları tüm hakların ihlal edildiğini göstermektedir.

Ülkemizde cinsel istismar suçu işleyen sanıklar adeta yargı kararları ile korunmaktadır. Adaletin tecelli etmesi,suçluların gereken cezaları alması,ailelerin içinin ferahlaması açısından çocuklarımıza cinsel istismarda bulunup yaşam haklarını elinden alan canilerin Asılmasını talep ediyoruz.

İbrahim ÇALIKOĞLU
Ülkü Ocakları Akyazı İlçe Başkanı

DİKKAT !!!

06-07.2018 Temmuz Cuma günü saat 19.30 da Çark caddesi Burger King  önünde çocuk ölümleri ve istismarı ile ilgili Sakarya Ülkü Ocakları İl başkanı Soyhan Sofuoğlu tarafından basın açıklaması yapılacaktır.

 

Akyazı Ülkü Ocakları Başkanı:Dün Eylül Bugün Leyla Caniler Asılmalı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir