Akyazı’da Sarıkamış Şehitleri İçin Aksertepe’ye Yürüyülecek

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her yıl ocak ayının ilk haftası düzenlenen Sarıkamış Şehitleri anma etkinlikleri Akyazı Belediyesi tarafından hazırlanan program ile 4 Ocak Cuma günü Sarıkamış-1914 Beyaz Ölüm Kar Çiçekleri adlı Tiyatro gösterisi ve 6 Ocak Pazar günü düzenlenecek Aksartepe yürüyüşü ile Sarıkamış Şehitlerini anma etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan; “Sarıkamış Harekâtının 104. Yılından Allahuekber Dağları’nda şehit olan 90 bin askerin anısını yaşatmak için Akyazı Belediyesi Tiyatro Topluluğu olarak Sarıkamış şehitlerinin çektiği sıkıntıları anlatılan tiyatro gösterisine tüm halkımızı davet ediyoruz. Ayrıca 6 Ocak Pazar günü Şehitlerimiz anısına Aksartepe’ye yürüyüş düzenleyeceğiz.” Dedi…

Sarıkamış-1914 Beyaz Ölüm Kar Çiçekleri adlı tiyatro gösterisi 4 Ocak 2019 Cuma Akşamı saat-19:30’da Akyazı Sosyal Gelişim merkezinde oynanacaktır.

Akyazı Kaymakamlığı, Akyazı Belediyesi ve Akyazı Gençlik ve Spor Müdürlüğünce düzenlenecek olan Aksartepe yürüyüş programı 6 Ocak 2019 Pazar günü saat: 10.00’da Akyazı Belediyesi önünden kalkacak otobüsler ile Kuzuluk Fatih Camii önünde toplanarak Aksartepe zirve yürüyüşü başlayacaktır.

Akyazı’da Sarıkamış Şehitleri İçin Aksertepe’ye Yürüyülecek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir