Akyazıgücü Liderlik Aşkına: 5-0

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKYAZIGÜCÜ SÜPER AMATÖR’E DOĞRU…1nci Amatör D Grubu’nda mücadele eden Akyazıgücü, Taşkısığıspor ile Akyazı Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Müsabakadan 5-1 gibi farklı bir sonuçla ayrılan Akyazıgücü, liderin 3 puan gerisinde 2nci sıradaki yerini muhafaza ederken Süper Amatör Küme’ye adeta göz kırptı.

1nci Amatör Küme D Grubu’nda mücadele eden Akyazıgücü, evinde Taşkısığıspor ile karşı karşıya geldi. Sahada adım atmadık yer bırakmayan Akyazıgücü, 15nci dakikada Burak ile öne geçerken bu golden yaklaşık 18 dakika sonra yine Burak’ın ayağından 33ncü dakikada 2nci golü buldu. 43ncü dakikada Emirhan’ın sahne aldığı pozisyonda top ağlara yeniden Akyazıgücü adına giderken ilk yarının skoru 3-0 olarak belirlendi.

İkinci yarıya hızlı başlayan ve ataklarını sıklaştıran Akyazıgücü, kaçırdığı birkaç pozisyondan faydalanamazken 61nci dakikada bu problemi Barış çözdü ve takımını iyice rahatlatan golü attı. Gol perdesi bu golün hemen ardından 68nci dakikada Burak ile kapanırken Akyazıgücü maç sonunda 5-0 galip ayrıldı.

Akyazıgücü: Mustafa, Hüsame, Barış, Gökhan, Burak, Ekrem, Muhammet, Ali, Berat, Emirhan, Sefa
Taşkısığıspor: Yusuf, Orhan, Samet, Eyüp, Bilal, İlyas, Ali, Yaşar, Furkan, Berat, Çağatay
Goller: Dk. 15,33, 68 Burak, Dk. 43 Emirhan, Dk. 61 Barış

1 2 3 4 5 6

Akyazıgücü Liderlik Aşkına: 5-0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 9 Aralık 2015, 23:22

    AkyazıGücüspor şuan da süper amatöre çıkacak belki de ama çıksa ne olacak ki şuan 1. amatör de bir tane destekçileri yok çocuklar her şeyi kendi çabalarıyla yapıyor KAPTAN Ali UZUNER, abileri EKREM KALE de MUSTAFA DEDELERİ ve saha da 18 kişiler başka bu çocukların ARKASINDA KİMSE YOK HASAN AKCAN BAŞKANIMIZA BURADAN SESLENMEK İSTİYORUM BAK BU KÜLÜPTE SENİN ŞEHRİNİN KÜLÜBÜ AZ DA OLSA BU ÇOCUKLARA BİR KAÇ İMKAN VER BİZ DIŞARIDAN BUNLARI GÖRE BİLİRKEN SİZ DEĞERLİ AKYAZI MIZIN PARALI ABİLERİ AMCALARI LÜTFEN DUYUN BU ÇOCUKLARIN PAZAR KÖY EĞİTİMSPOR GİBİ BAŞKANLARI YOK ALAAĞAÇSPOR GİBİ BAŞKANLARI YOK TAŞBURUNSPOR GİBİ İDRİS AĞALARI YOK BİR TANE ÇAKMA TEKNİK TRAKTÖRLERİ VARDI ONU DA ALT YAPINIZA HOCA YAPTINIZ NUMARA dan HOCA

    Cevapla
  2. 18 Ocak 2016, 21:52

    Cok dogru bir kisi ile bu takim sampiyonluk icin mucadele ediyor ben kendi adima kaptanim ali uzunere tesekkur ediyorum biz genede elimizden geleni yapacagiz varsin kimse destek olmasin paramiz olmasin biz takim olarak inandik

    Cevapla