Akyazılı Antrenör Fatih Sarı Gazi Şehir Gaziantepsporda

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçemiz Akyazı’nın yetiştirdiği ender futbolculardan olan ve bir süredir Antrenörlük yapan Uefa B lisans belgeli  Fatih Sarı Gazi Şehir Gaziantep spor ile anlaşmaya vardı .

Daha önceleri Gaziantep BŞB,İskenderunspor ve Karabükspor formaları giyen fatih Sarı Futbolu bıraktıktan sonra antrenörlük hayatına başladı ve bir süre İlçemiz takımlarından As Akyazıspor ile uzun projeli anlaşma yapmış ve bir süre çalıştırmıştı.As Akyazısporda yeni seçilen yönetim tarafından tekrar tercih edilmeyen Fatih Sarı bundan sonra Ptt 1.lig ekibi Gazi Şehir Gaziantep spor altyapısı için çalışacak.

Fatih Sarı bugün itibari ile kulübün tesislerine giderek U-21 takımı ile çalışmalarına başladı .Sarı Kulübün tüm altyapı kategorilerinde ve sporcu izleme heyetinde elinden geleni layıkı ile yapmaya çalışacağını belirtirken kendisine bu imkanı ve fırsatı sunan , değer veren Gazi Şehir Antep spor kulübüne şükranlarını iletti.

sporun ve sporcunun dostu www.akyazıhavadis.com ailesi olarak bizde Fatih hocamıza yeni görev yerinde başarılar dilerken Allah yar ve yardımcısı olsun diyoruz.

 

Akyazılı Antrenör Fatih Sarı Gazi Şehir Gaziantepsporda

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir