Akyazılı Şehit Kemal Yılmaz Sonsuzluğa Uğurlandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehidin cenaze namazı Şehidin omuzlarda şehitliğe taşınması Şehit polis memuru Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı Cizre’de terör operasyonunda yaralandıktan sonra GATA’da şehit olan polis memuru Kemal Yılmaz memleketi Konya’da toprağa verildi.

Şehidin cenaze namazı Şehidin omuzlarda şehitliğe taşınması Şehit polis memuru Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı Cizre’de terör operasyonunda yaralandıktan sonra GATA’da şehit olan polis memuru Kemal Yılmaz memleketi Konya’da toprağa verildi Polislere sarılan şehitin halası Başböğer: “Allahım sizlere ömür versin. Analarınıza, babalarınıza bağışlasın. Benim oğlum da böyle, sizin gibiydi” diyerek gözyaşı döktü Şırnak’ın Cizre ilçesindeki terör operasyonunda yaralandıktan sonra tedavi altına alındığı GATA’da şehit olan polis memuru Kemal Yılmaz’ın naaşı Konya’da defnedildi.

Şehit Yılmaz’ın Türk bayrağına sarılı tabutu Şeker Mahallesi’ndeki babaevine getirildi. Burada hala Havva Başböğer, polislere sarılarak, “Allahım sizlere ömür versin. Analarınıza, babalarınıza bağışlasın. Benim oğlum da böyle, sizin gibiydi” diyerek ağladı.

Yakınları, şehidin cenazesinin bulunduğu tabutu öptü.

Duanın ardından şehidin cenazesi törenin yapılacağı Musalla Mezarlığı’ndaki namazgaha getirildi. Kılınan cenaze namazının ardından Yılmaz’ın naaşı, şehitlikte toprağa verildi.

Törene, Konya Valisi Muammer Erol, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya milletvekilleri, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda kişi katıldı.

2 3 4

Akyazılı Şehit Kemal Yılmaz Sonsuzluğa Uğurlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 15 Şubat 2016, 11:04

    akyazılı değil cihanbeylili

    Cevapla