As Akyazı spor Erenlerspor ile Yenişemeyince Umudu Kalmadı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

As Akyazı Spor güçlü rakibi Erenler Spor ile  kendi saha ve seyircisi önünde 1-1 berabere kalarak Play-off umudunu başka bir bahara bıraktı..

İlk yarısı gergin geçen maça hızlı başlaya konuk takım maçın 2. dakikasında   öne geçti. Akyazı ceza alanındaki karambolde topu uzaklaştıramayınca topu önünde bulan Erdi topu filelere gönderdi  1-0.  İlk yarıda baskılı olan taraf konuk takım Erenler spor du.

As Akyazısporda maçın 43. Dakikasında  soldan Mehmet tarafından yapılan ortaya iyi yükselen Efendi Derin  kalecinin sağından topu filelere gönderdi ve ilk yarının skorunu tayin etti. 1-1

İlk yarı oldukça gergin bir havada geçti. Sporcular arasında başlayan gerginliğe kulübelerdeki sporcu ve yöneticiler de katılınca  araya emniyet güçleri girdi ve olaylar büyümeden önlendi.2.yarıda sakin başlayan ve sakin biten maç taAs Akyazı Spor girdiği bir çok pozisyonyu gole çeviremeyince maç 1-1 berabere bitti ve Hendek Dereköy sporun Ariye sporu 1-0 yenmesi sonucu  As Akyazı’nın Play-off oynayabilme şansıda kalmamış oldu.

As Akyazı -1 Erenler -1

Saha :Akyazı sentetik

Saat :15.00

Hakemler: Halit  Musaoğlu** *Oğuz Satıroğlu** *Fatih Çuhadar***

As Akyazı Spor

Caner*** Hasan*** Muhammet*** Albay***Emre** *İrfan***(Cavit**)Efendi***(Muhammet**) Muhammet**( Numan**) Hazar**Mehmet***Oğuzhan**

Ant: Fikret Karakaş ?

Erenler Spor

Enes*** Hüseyin***Gökhan** Mesut***Ali** (Yunus Emre**)Ömer**Burak**(Cevat**)Tamer** Yalçın**Doğukan**(Hamdi**)Erdi***

ANTRENÖR: İsmail Küçük

Goller: DK. 2 Erdi Erenler Spor. Dk. 43 Efendi As Akyazı Spor

As Akyazı spor Erenlerspor ile Yenişemeyince Umudu Kalmadı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir