As Akyazıspor Sezon Açılışı Yaptı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

As Akyazı Spor 2015 -2016 Futbol sezonu açılışını 23 Ağustos Pazar günü Akyazı Stadını dolduran taraftarlar eşliğinde yaptı.

As Akyazı spor açılış törenine As Akyazı Spor Kulübü Başkanı Sait Beşir, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı’nın Efsane sporcuları , basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreni şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi ile başladı. Daha sonra tek tek sporcuların isimleri okunarak seyircilere tanıtıldı.

Açılış töreni konuşmasını yapan Sait Beşir Kulüp sporcularına başarı bir sezon temennisinde bulunarak Açılış törenine katılan misafirleri konuşmalarını yapmak üzere kürsüye davet etti.

ASKF başkanı Yaşar Zımba Sait Beşir’e Sezon açılışından dolayı çiçek vererek yaptığı kısa konuşmasında As Akyazı Spor Sakarya’nın başarılı ve takip edilen kulüplerinden birisi inşallah bu sezonda da hedeflerinin hepsine ulaşırlar yeni sezonda As Akyazı Spor kulübüne başarılar diliyorum dedi.

ASKF Başkanı Yaşar Zımba As Akyazıspor Kulüp Başkanı Sait Beşir’e çiçek verdi ve yaptığı konuşmada başarı dileklerini iletti.

Sakarya il spor hizmetleri şube müdürü Bülent Kasım yaptığı konuşmada aranızda bulunmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. İnşallah bu gençler arasından oğuzlar, Aykutlar gibi büyük sporcular yetişir diyerek yeni futbol sezonunda As Akyazıspor’a başarılar diledi.

Son konuşmacı olarak kürsüye gelen  Akyazı belediye başkanı Hasan Akcan “ Sporun Akyazı’mız için her zaman önemlidir. Akyazı’mız bağrından nice sporcular daha yetiştirecek ve Ülkemize kazandırmaya devam edecektir. Bunun  için çocuklarımızı, gençlerimizi spora teşvik etmek ve spora yönlendirmek önemlidir. Bizler spor için sporcularımız için As Akyazı sporumuz için Akyazı Belediyesi olarak her zaman yanlarında ve olacağız ve spora olan desteğimizi sürdüreceğiz. Bugün burada spor adına toplandık ilçemizin gururu As Akyazı Spor kulübümüzün 2016 sezon açılışında buradayız ve takımımızı her zaman destekliyoruz As Akyazı spor kulübümüze ve Kulübümüze teknik direktör olarak gelen Ahmet Birinci ye de  yeni sezonda üstün başarılar diliyorum” dedi.

Açılış ve teşekkür konuşmalarının ardından As Akyazı spor başkanı Sait Beşir Akyazı sporun sporcularını tanıttı.

15:30 da Şöhretler  Takımı olarak bilinen Akyazı’nın Efsane sporcuları Akınspor ve Gençlikspor dostluk  maçı yaptı. Maçta eski şöhretler diye bilenen Akyazı’nın önde gelen futbolcuları oynadı. Maçı Akın spor 2-1 yendi. Akınspor’un gollerini Özmert ve Murat Öz atarken  Maçta ASKF başkanı Yaşar Zımba da oynadı.

Konuşmalardan sonra hazırlık ve dostluk maçı için sahaya çıkan Kocaali spor Kardeş takım As Akyazıspora yeni sezonda başarılar diliyoruz pankartı ile Akyazı seyircisini selamladı. Kocaali spor’un bu pankartı As Akyazı’lı taraftarlar tarafından alkışla karşılandı. 17.00’da başlayan karşılaşma’da Kocaalispor eski As Akyazılı Futbolcusu Oğuzhan Durmuş’un ayağından kazandığı golle maçı 1-0 bitirerek kazandı.

 

0- (279)

Yazı Sona Erdi!

Yüklenemedi, lütfen tekrar deneyiniz.

As Akyazıspor Sezon Açılışı Yaptı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir