As Akyazısporda Flaş Ayrılık

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya Süper Amatör ekiplerimizden As Akyazıspor futbolcusu Savaş İyiyazıcı takımdan ayrılarak Akyazılı Hoca Ceyhun Sarının çalıştırdığı Karasu Güvenspor ile anlaşmaya vardı.

Sezon başı Ferizlispordan As Akyazıspora transfer olan Savaş İyiyazıcının şampiyonluğa oynayan takımından devre arası ayrılması sürpriz oldu.Gerek hırsı gerek mücadeleci ve golcü kimliği ile ön plana çıkan ve As Akyazıspora katkı sağlayan  futbolcumuz As Akyazısporla aynı gurupta mücadele eden Karasu Güvenspor ile yaptığı görüşmeler sonucu anlaşmaya vardı.

Transferi ile alakalı bilgisine başvurduğumuz futbolcumuz Savaş İyiyazıcı ayrılma nedeni hakkında ayrıntılı detay vermezken AS Akyazıspor kulübüne ve kendisine kucak açan Karasu Güvenspor kulübüne bu transferinde kolaylık sağladıkları için teşekkür etti.Kendisine güvenenleri şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada mahçup etmeyeceğini ve yeni kulübü ile önce play of sonrada Bal ligi heyecanı yaşamak istediğini belirtti.

sporun ve sporcunun dostu www.akyazıhavadis.com ailesi olarak Savaş kardeşimize yeni kulübünde başarılar dileriz.hayırlı olsun…

As Akyazısporda Flaş Ayrılık

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir