As Akyazısporun Yeni Başkanı Ve Yönetimi Belli Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

As Akyazı Spor olağanüstü kongresi 14 Mayıs Pazar günü Akyazı Amatör Spor kulüpleri bilardo lokalinde yapıldı. Kongre sonunda Ahmet Durmuş As Akyazı Spor’un yeni başkanı seçildi.

Yapılan seçimlere tek aday ve tek liste ile giren Ahmet Durmuş başkanlığa seçilirken Yönetim kuruluna ise Alaaddin Kılıçkeser,Bekir Durmuş,İsmet Öztürk,Metin Bayhan,Ahmet Silahçı,İrfan Yılmaz,Mahmut Aydoğan,Hikmet Kurt,Rahmi Aktürk,Hüseyin Kalyoncu,Yavuz Metin,Oğuz Anıl ve Kerim Onur seçildiler.

ASKF delegeliğine Ahmet Durmuş,Ahmet Birinci ve İrfan Yılmaz seçildi.

Kongre sonucu değerlendirmelerde bulunan Yeni Başkan Ahmet Durmuş;Yönetimi bize devreden arkadaşların mutluluğunu gözlerinden okudum,onlarında omuzlarından büyük bir yük kalktığını düşünüyorum.Belediye başkanı Hasan Akcanın sonsuz desteği,yönetim kurulu arkadaşlarımızın ve kamuoyunun da desteğini de arkamıza alarak güzel işler başarabileceğimizi düşünüyoruz.Öncelikli hedefimiz Altyapıda hızlı ve kaliteli bir yapılanma olacaktır.Öncelikle yönetim kurulu arkadaşımız Rahmi Aktürkü Futbol alt yapıdan sorumlu kişi olarak düşünüyoruz ve bu işi de layıkı ile yapacağından şüphemiz yok.Altyapı içinde Ozan Pirinç hocamızla bir görüşme yapacağız ve kendisinden yararlanmak istiyoruz.A Takım teknik heyeti içinde görüşmelerimiz sürüyor isim netleştiğinde zaten kamu oyu ile paylaşacağız.

Eski başkan Sait beşir ise özellikle babasının rahmetli olmasından dolayı iş yükünün arttığını belirterek görevi devretmek zorunda kaldığını ifade ederken bundan sonrada istenildiği takdirde desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

Sporun ve sporcunun dostu www.akyazıhavadis.com ailesi olarakta göreve yeni seçilen Ahmet Durmuş ve ekibini tebrik ediyor başarılar diliyoruz.

As Akyazısporun Yeni Başkanı Ve Yönetimi Belli Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir