Başkan Akcan’a Ödüllü Sporculardan Ziyaret

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya ilköğretim okulları arasında düzenlenen kros koşularında Okul takımı olarak ilçemizi temsil eden sporcu öğrenciler Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ı makamında ziyaret ettiler.

Sakarya genelinde ilköğretim okulları arasında düzenlenen kros koşularında Okul takımı olarak ilçemizi temsil ederek takım olarak 1.olan Sporcu öğrenciler ; Zeynep AVCI, Dilara KAVAK, Zehra SAYILI, Rümeysa KALELİ, Meliha İlayda ÖZEL, Beden eğitimi öğretmenleri Kerim YILDIZ, Mustafa BAŞAK, Antrenörleri Tuğba Akdin, Akyazı Belediyesi Spor işleri koordinatörü Sait OKUR ile birlikte Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ı makamında ziyaret ettiler.

Yarışma heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okunan küçük sporcularla makamda karşılıklı sohbet eden Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, sporcu öğrencileri, Beden Eğitimi öğretmenleri ve Antrenörlerini göstermiş olduğu başarılardan ötürü tebrik ederek Türkiye genelinde yapılacak kros koşularında Sakarya’yı temsil edecek olmalarından dolayı da başarılarının devamı diledi.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “ Öncelikle Sakarya genelinde ilköğretim okulları arasında düzenlenen kros koşularında İlçemizi başarıyla temsil edip, takım olarak birinci olarak bizleri gururlandıran öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyor, bu başarılarından ötürüde her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Tabii ki bu öğrencilerimize sporu sevdiren, onlarla yakından ilgilenerek bu seviyeye getiren kadar en az öğrencilerimiz kadar başarıyı ve tebriği hak eden değerli beden eğitimi hocalarımız Kerim YILDIZ, Mustafa BAŞAK, sporcu öğrencilerimizin Antrenörü Tuğba Akdin’e de teşekkür ediyorum. Başarıyı hak etmek için çalışmak gerek öğrencilerimizde çok çalıştılar ve başarıya ulaştılar. Önümüzdeki günlerde Türkiye genelinde yapılacak kros koşularında şimdi artık Sakarya’yı temsil edecekler. İnşallah Türkiye birincisi de olarak bu başarıyı daha da perçinlemiş olurlar. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Tüm sporcularımıza, beden eğitimi öğretmenlerine ve antrenörlerine Türkiye Kros koşularında başarılar diliyorum. Akyazı Belediyesi elimizden geleni yapmaya hazırız. Spor İşleri Müdürlüğümüz sporcularımızı sürekli takip ediyor. Spora ve sporcuya olan desteğimiz her zaman sürecek. ”dedi.

1 (16) 1 (18) 1 (20) 1 (21) 1 (24) 1 (25) 1 (27)

Başkan Akcan’a Ödüllü Sporculardan Ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir