Bbp Adayı Yolcu; Dürüst Olmak Basit Bir Kavram Değildir.

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DÜRÜST OLMAMIZ GEREKİYOR
Gündüz Pazar yeri ve çevre esnafı, Bu akşam da Kayabaşı, Azizağa ve Samanpazarı mahallelerinde  halkla buluşan Büyük Birlik Partililer çalışkanlıkları ile takdir toplamaya devam ediyor.
Büyük Birlik Partisi Akyazı Belediye Başkan adayı Naim Yolcu Bu akşam konuşmasında dikkat çekici açıklamalar da bulundu.
Konuşmasının bir bölümün de Son zamanlarda çeşitli yayın organları aracılığı ile çıkan anketlerin gerçeklerini yansıtmadığını söyledi.
Şimdi de sözüm ona anketler ortaya çıktı. Tamamen algı üzerine kurulduğu belli olan bu anketler yalandan başka bir şey değil. Biz 31 Marttaki anketi bekliyoruz.
Soruyorum; Dürüstlülük size göre gereklilik midir? Yani gerekli olduğu zaman kullanılıp işinize gelince kullanılmayacak kadar basit bir kavram mıdır? Diye sözlerini devam etti.
Seçim Anketleri siyasiler için yapılır. Ve bilimsel çalışmalardır. Siyasiler bu anket sonuçlarına göre çalışmalarını yönlendirir. Ve bu sonuçlar halkla paylaşılmaz.
Halkla paylaşılan anketler çoğu zaman gerçekle bağdaşmaz, ve propaganda amaçlıdır. Biz bunu dürüst bir yaklaşım olarak görmüyoruz.
Siyasette Dürüstlük! Büyük Birlik Partisiyle özdeştir. Biz Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun bize vasiyeti olan “ “Bir saniyesine bile hakim olamadığımız, hükmedemediğimiz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur. Düz yaşayacağız, düz duracağız, düz yürüyeceğiz. Dik duracağız, doğru gideceğiz.” Sözünü düstur edindik. Bunu da birilerine sevimli gözükmek için değil ? Allah’a hesap vereceğimizin bilinciyle ve imanı ile yapıyoruz dedi.

 

Bbp Adayı Yolcu; Dürüst Olmak Basit Bir Kavram Değildir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir