Bora ;Ben Daha Fazlasını ve İyisini Yaparım Diyerek Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediye Başkanlığına aday adaylığı için İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Feyzi Bora aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Bora, başvurusu sırasında yaptığı konuşmada, aday gösterilip başkan olması durumunda  imkanlar çerçevesinde en iyisini yapmaya çalışacağını söyledi.
İlk, orta ve lise eğitimini Akyazı’da yaptığını, Açık öğretim Fakültesi İş İdaresi Bölümü mezunu olduğunu, 20 yıl muhasebecilik yaptığını ifade eden Bora,siyasi hayatına 2003 yılında AK Parti’de başladığını dile getirdi. Bora; “2010-2013 yıllarında yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptım. 1 Aralık 2013 tarihinde İlçe Başkanı oldum. Tam 5 yıl sonra AK Parti Akyazı Belediye Başkanlığı aday adaylığı için istifa ettim. İnşallah 31 Mart akşamı kutlamayı burada hep beraber yaparız. 11 aday adayı arkadaşımızdan biri aday olacak inşallah. 31 Mart akşamı da buradan hep beraber kutlamasını yapacağız. AK Parti 2002 yılında kuruldu. O günden bugüne bu davaya Akyazı’da hizmet eden öncelikle milletvekilimiz Recep Yıldırım, yeni dönem milletvekilimiz Kenan Sofuoğlu, belediye başkanlarımız Yaşar Yazıcı, Hasan Akcan, Altındere Belediye Başkanı Mehmet Çakmak, Kuzuluk Belde Belediye Başkanı Bilal Soykan, Küçücek Belediye Başkanı Yaşar Akgün’e, Kurucu İlçe Başkanımız Mehmet Sarı’ya, Mehmet Onat’a, Osman Karaoğlan’a, Nail Kahveci’ye, meclis üyeliği ve il genel meclis üyeliği yapan arkadaşlarımıza, yönetim kurulu üyeliği yapan arkadaşlarımıza, gençlik kollarında görev alan kardeşlerimize, bizle beraber yönetim kurulunda görev yapan tüm arkadaşlarıma ve bu partiye 2002’den bugüne destek veren Akyazılı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.Bu davayı buralara getiren, bu saydığım kişilerin hakkı yenmez. Eksiklikleri ve yaptıkları yanlışlar olabilir ama ben bilerek hiçbir arkadaşımın burada yanlış yaptığını düşünmüyorum. Hepsi bu partiye, bu davaya hizmet etmeye çalıştılar. ” dedi.
“AKYAZI’DA BEKLEMEDİĞİMİZ KADAR HİZMET ÜRETİLDİ”
“10 arkadaşımız gibi bende bu işi daha iyi nasıl yapabiliriz? Daha iyi yapabilirim düşüncesiyle aday adayı oldum” diyen Feyzi Bora, şöyle konuştu ; “AK Parti döneminde görev yapan belediye başkanlarımız, yönetim kurulundaki arkadaşlar Akyazı’ya önemli hizmetlerde bulundular. Birbirimizi eleştiriyoruz ama daha iyisini neden yapmadık diye eleştiriyoruz. Akyazı’da yapılanları hiç kimse yadırgamaz. Anormal şeyler yapıldı. Beklemediğimiz kadar hizmet üretildi Akyazı’da. Akyazı’nın daha iyilere ihtiyacı var mı? Var. Akyazılılar bu hizmete layıktır. Biz burada bu nedenle aday adayıyız. Akyazı’yı ne yapacaksız? diye soruyorlar. Biz Akyazı’nın ihtiyaçlarını, sorunlarını, dertlerini biliyoruz. İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi olduğum sürede halkla iç içe olan bir teşkilatız. Bu teşkilat ne yapacağını bilen bir teşkilat. Aday adaylarımız da ne yapacaklarını bilen aday adaylarımız. İnşallah bugüne kadar hizmet veren arkadaşlardan daha fazla, daha iyi hizmet verecek arkadaşımız aday olur. Akyazı için daha iyi hizmetler sunarlar.”
“KİM SEÇİLİRSE SEÇİLSİN TEŞKİLAT OLARAK ARKASINDAYIZ”
Aday gösterilip başkan olması halinde aday adayı 10 arkadaşının projesini alıp gerçekleştirmeye çalışacağını vurgulayan Bora; “Burada gerçekçi olmak lazım. Akyazı Belediyesi’nin bütçesi belli. Büyük şehirin yapacağı işler var. İmkanlar çerçevesinde en iyisini yapmaya çalışacağıma söz veriyorum. Bir tane projem var. Kapalı spor salonu, yüzme havuzu ve tenis kortu projesi. Bunu gerçekleştirmeden ben bu siyaseti bırakmayacağım. Akyazı’da yüzme havuzu sıkıntısı var mı? Var. Yapılması gerekiyor. Benim sadece tek projem yok. Kim seçilirse seçilsin teşkilat olarak arkasındayız. Benim aday olmam daha hoşumuza gider. Akyazı için hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Bora ;Ben Daha Fazlasını ve İyisini Yaparım Diyerek Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir