CHP Akyazı’da Ortalık Karıştı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyetçi Halk Partisi Akyazı İlçe Teşkilatı’nda gergin saatler!.. Bugün yaşanan hadisede CHP Akyazı ilçe başkanı ve eski il başkanının aralarında olduğu toplantıda kavga çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi yetkili ve mensuplarının olduğu iki ayrı grubun Akyazı’da yapmakta oldukları teşkilat toplantısında kavga çıktı.
Haber merkezimize gelen bilgilere göre Akyazı’da bir yemek tesisinde toplantı amacıyla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi mensupları tesise hemen ardından gelen farklı bir Cumhuriyet Halk Partisi mensubu grupla bir takım münakaşada bulundular. Aralarında Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya eski il başkanı Oğuzhan Curoğlu, Akyazı eski ilçe Başkanı Okan Karaağaç, Mithat Baştan, milletvekili Engin Özkoç’un eski şoförü ve partililerin bulunduğu kavgada iki grup önce sözlü olarak tartışmaya başladı. Hemen sonra ayaklanan birden gerilen ortamda iki parti mensubu grup da birbirlerine girişerek tekme tokat kavga ettiler. Yumrukların konuştuğu kavgayı tesis görevlileri ve vatandaşlar ayırmaya çalıştı. Olay yerine emniyet güçleri çağrıldı. Çeşitli hakaretler sonrası ayrılan grup birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.  Tartışmanın ne sebepten dolayı çıktığı bilinmiyor.

CHP Akyazı’da Ortalık Karıştı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Akyazi`da CHP, MHP, BBP, AKP konjonktöre göre kadrolarini yenilemeleri gerekiyor.
    Transferlerde kacinilmaz.

    Cevapla
  2. dünya türkiye ile uğraşıyor. bunlarda kendi kendilerinle uğraşıyorlar.sukunete davet ediyorum.

    Cevapla