DMD Hastası Furkan Yardımlarınızı Bekliyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı’mızda Madanoğlu İlköğretim Okulu, Kız Meslek Lisesi ve Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğretmenlik görevi yapmış Emel Metin’in (Beden Eğitimi Öğretmeni) kuzeni DMD (Kas) hastası minik Furkan yardımlarımızı bekliyor.

Akyazı’da futbol kulübü olarak faaliyet göstermekte olan ve sosyal sorumluluk projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Keremalispor’un Kocatöngelspor müsabakası öncesi soyunma odasında kulüp sporcularının ve teknik ekibin yaptığı görüntülü konuşma videosu sonucu tanıdık Furkan’ı.

Isparta ilimizde yaşayan minik Furkan için valilik tarafından mutlu haber geldi ve onaylanan yardım toplama faaliyeti için haber Keremalispor tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşılmış olduğu gönderi ile tüm gönüldaşlara ulaştırılmaya çalışılıyor.

Kulüpler Furkan için elele!

Özellikle Keremalispor kulübünün yapmış olduğu paylaşımlarda Harunustaspor Kulübü’ne ve kulübün ikinci başkanı Haldun Şehit’e teşekkür etmeleri bizlere iki kulübün bu faaliyette el ele olduklarını gösterdi.

Biliyorsunuz ki Keremalispor’un ‘Uyuşturucuya Hayır’ faaliyetinde de Harunustaspor güzel bir dostluk örneği göstermiş ve Arifiye Kalaycıspor müsabakasına pankart ile çıkarak Keremalispor’un yanında olduğunu göstermişti. İki kulübe de hareketlerinden dolayı teşekkür ediyoruz

Bu hareketlerin ilçemiz ve spor camiamızda bulunan tüm kulüplere örnek olmasını temenni ediyor ve devam etmesi gerektiğini vurguluyoruz.

Bu kapsamda Keremalispor Kulübü Başkanı Furkan Sarıca’ya, Keremalispor Teknik Sorumlusu Şamil Özcan’a ve Kaleci Antrenörü Ünal Yüksel’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yardım Bilgileri:

“Elele Sosyal Dayanışma”
Isparta İş Bankası
TR47 0006 4000 0013 3002 4570 40

DMD Hastası Furkan Yardımlarınızı Bekliyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir