ERDOĞDUNUN ALT YAPISI DAHA DA GÜÇLENDİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ERDOĞDU MAHALLESİNDE ALT YAPI GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI

 

Alt yapı bakım onarım ve güçlendirme çalışmalarını hızla sürdüren Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri Erdoğdu mahallesinde büz döşeme çalışmalarını tamamladı.

 

Özellikle İlçenin özellikle yağmur, su taşkınları, sel ve benzeri gibi doğal etkenlerden mümkün olduğu kadar az etkilenmesi amacıyla Akyazı genelinde çalışmalarını ve tespitlerini aralıksız sürdüren Akyazı Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri su birikmesine elverişli alanlarda ve tespiti yapılarak plan ve programa dahil edilen yerlerde alt yapı güçlendirme çalışmaları kapsamında büz döşeme çalışmalarını hızla sürdürüyor.

 

Bir yandan tarla kenarlarında oluşan ark sularının tahliyesinin sağlanması amacıyla büz döşeme işlemlerini yürüten ekipler öte yandan da daha önce tespit edilmiş bölgelerdeki alt yapı güçlendirme çalışmalarını sürdürüyorlar.

 

Çalışmalar kapsamında kısa süre içerisinden Erdoğdu mahallesi camii karşısında bulunan alana 50 metre uzunluğunda 200’lük büz döşeme ve yağmur suyu kanal çalışması yapan ekipler burada oluşabilecek yağmur suyu yada su taşkınlarının önüne geçmek için alt yapı çalışmasını tamamladılar.

unnamed unnamed1 unnamed2 unnamed3 unnamed4

ERDOĞDUNUN ALT YAPISI DAHA DA GÜÇLENDİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir