Eroğlu Mhp Antalya İstişare Toplantısına Katıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Akyazı İlçe Başkanı Ali Doğan Eroğlu, MHP Genel Merkezi’nin teşkilatlara yönelik Antalya’da düzenlediği ‘ ve 2 gün süren İstişare Toplantısı’na katıldı.

MHP Akyazı İlçe Başkanı Ali Doğan Eroğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin düzenlediği,  İl ve İlçe Başkanları İstişare ve Çalışma Toplantısı’na katıldı. Toplantıya Sakarya’dan İl Başkanı Muhammed Levent Bülbül başkanlığında diğer ilçe başkanları da katılım sağladı.

9-10-11 Şubat 2018 tarihleri arasında Antalya Sueno Otel’de düzenlenen ‘İl ve İlçe Başkanları Çalışma ve İstişare Toplantısı’nda konuşan Devlet Bahçeli; toplantıya iştirak eden başkanları selamlama konuşmasından sonra ülke gündemini de içine alan yaptığı konuşmada, “15 Temmuz FETÖ darbe girişiminden kısa bir süre sonra, 7 Ağustos 2016’da Yenikapı’da bir ruh doğdu, Türkiye için yeni bir kapı açıldı. Biz bu ruha ortak olduk, bu kapıdan içeri girdik. Başka türlüsünü yapmamız da kendimizi, ülkülerimizi, var oluş gayemizi inkar olurdu. Adalet ve Kalkınma Partisi’yle oturup konuştuk. Yeni bir hükumet sistemi üstünde uzlaşmaya vardık” dedi.

 

Eroğlu Mhp Antalya İstişare Toplantısına Katıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir