Esnaf Odası Başkanı Üstün;Akyazı Esnafı Olarak 4 Yıllık Fakülte Çabamız Sürüyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKYAZI ESNAF ODASI BAŞKANI EMİN ÜSTÜN “4 YILLIK FAKÜLTE ÇABAMIZ SÜRÜYOR”

Akyazı Esnaf Odaları Başkanı Emin Üstün Akyazı’nın uzun yıllardır beklediği 4 Yıllık fakülte projesi ile ilgili dilek ve temennilerini anlatan açıklamada bulundu.

emin-ustun

Orhanbey Üniversitesi çabamız sürüyor”

Akyazı Esnaf Odaları Başkanı Emin Üstün Akyazı’ya yapılması planlanan ve çeşitli engeller nedeniyle gerçekleşemeyen 4 yıllık fakülte projesi ile ilgili verdiği bilgide “ Akyazı’ya 4 yıllık fakültelerin kazandırılması amacıyla ilçemizin Belediyesi, Sivil toplum kuruluşları, ticaret odası, sanayi odası Akyazı’daki tüm esnaf odaları, tüm kamu kurum ve kuruluşları üzerlerine düşen görevleri eksiksiz olarak yerine getirmiş fakat bu zamana kadar yapılan başvurular ve verilen dilekçelerden henüz sonuç alınamamıştır. Çabalarımız bu Üniversiteyi Akyazı’ya getirene kadar aynı tempoda sürecek ve Orhanbey üniversitesini inşallah Akyazı’ya hep birlikte getireceğiz.

Orhanbey Üniversitesi Akyazımıza çok şey katacak. Esnafımız daha da kazanacak…

emin-ustun-3

Sakarya’da kurulması planlanan Orhanbey üniversitesi için Sakarya’nın yaklaşık yüz bin nüfuslu en büyük ilçesi Akyazı olarak bizler talibiz. Akyazı termal turizmi, misafirperver halkı, tertemiz havası ve yemyeşil doğası ile bu düşünülen Üniversite için en ideal konumdadır. Belediye Başkanımız sayın Hasan Akcan’da 4 yıllık Üniversite konusunu yakından takip ederek bu zamana kadar büyük çaba sarf etmiş ve halen de bu çabasını vazgeçmeden sürdürmektedir. İlçemiz her türlü güzelliklere layık ve bu yapılması Planlanan Orhanbey üniversitesine halkı ile esnafı ile her şeyi ile hazırdır. Esnafımız yeni üniversite ve fakültelerimizle daha da kazanacak. Umuyorum ve diliyorum ki başta Belediye başkanımız Hasan Akcan ve Ak parti ilçe teşkilatı olmak üzere Sivil toplum kuruluşları, Ticaret ve Sanayi Odası ve Akyazı’daki tüm esnaf odaları, Akyazı’mızın tüm resmi kamu kurum ve kuruluşlarının bu çabası inşallah karşılık görecek ve neticeye ulaşacaktır. ”dedi

Esnaf Odası Başkanı Üstün;Akyazı Esnafı Olarak 4 Yıllık Fakülte Çabamız Sürüyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir