Genç Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti | Akyazı Havadis

Genç Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Hendek 2. Organize Sanayi Bölgesi kavşağında meydana gelen Trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Görgü şahitlerinden edinilen bilgilere göre, Hendek’ten Adapazarı istikametine gitmekte olan ve plakası belirlenemeyen Bedirhan A. (17) isimli motosiklet sürücüsü, 2. OSB ışıklı kavşağında henüz belirlenemeyen bir nedenle panelvan bir minibüse arkadan çarpmasının ardından motor üzerinden karayoluna savruldu.

Kaza anında aynı güzergâhta seyreden başka bir otomobilin duramayarak Bedirhan A.’ya çarptığı ve aynı güzergâhta seyreden başka bir özel otomobilin de yere savrulan motosiklete çarptığı bildirildi.

Kaza sonrası motosiklet sürücüsü Bedirhan A. (17) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, kazaya karışan araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Bedirhan A.’nın cansız bedeni Hendek Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Trafik ekipleri kaza sonrası Trafik akışını tek şerit üzerinden kontrollü olarak sağlarken, olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hendek İtfaiye Grup amirliği ekipleri tarafından olay yeri temizlenerek Trafik normal akışına döndü.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

image00001 image00002 image00003 image00004 image00005 image00006 image00007

 

 

 

0 0 oylar
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle

Son Haberler

0
Would love your thoughts, please comment.x