Hasan Akcan Aday Mı Oluyor?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı’da siyasi hareketlilik devam ediyor. Ak Parti Akyazı’da belediye başkan adayı olarak Bilal Soykan’ı açıklamasının ardından partilerden bir bir hamleler geliyor.

Neler yaşanıyor? Ömer Dere – Akyazı Havadis / Özel Haber – Sakarya Büyükşehir Belediyesi dahil olmak üzere diğer ilçe belediyelerde Cumhur İttifakı kararı sebebiyle Taraklı haricindeki tüm belediyelerde Ak Partili aday adaylarının aday olarak gösterilmesine karar verilmişti. Bu kararın ardından özellikle Akyazı’da aday gösterilmeyen Hasan Akcan’ın Büyük Birlik Partisi ile görüşme halinde olduğu ve belediye başkan adaylığı için bu partiden aday olarak gösterilebileceği ilçe gündemine bomba gibi düştü. Son olarak konu ile alakalı herhangi bir resmi açıklama yapılmazken kulislerden elde edilen bilgilere göre Hasan Akcan’ın Büyük Birlik Partisi’nden adaylığı her an açıklanabilir olduğu öğrenildi.

Hasan Akcan Aday Mı Oluyor?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Bu adam kafayımi yemiş

    Cevapla
  2. HASAN AKÇAN BBP SİNİN MİSYONUNU KALDIRABİLECEK BİRİSİ OLSUGUNU SANMIYORUM YILLARCA BBP SİNE HŞZMET ETMİŞ BİRİSİ OLARAK BEN ŞAHSIM OLARAK OY VERMEM GÜCÜMÜN YETTİNEDE BERDİRMEM BBP Sİ STEPNE OLARAK KULLANILICAK BİR PARTİ DEĞİL RAHMETLİ ŞEHİT LİDER MUHSİN YAZICIOGLU DİK DURACAKSIN ELİF GİBİ OLACAKSIN DERDİ BURASI DİK DURANLARIN VE DAVASI TÜRK İSLAM DVASI OLANLARIN YERİDİR VESSELAM

    Cevapla
  3. Benim yorumum neden kaldırıldı merak ettim dogrusu

    Cevapla
  4. Sallama bir haber olmuyacak öyle birşey yok…

    Cevapla