Hasanbeyspor’da İki Oyuncu Yuvaya Döndü

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu sezon yeni bir yapılanma içerisine giren ve hedefini şampiyonluğa diken Hasanbeyspor, eski oyuncuları Ferhat Çapar ve Ahmet Özmert ile yeniden anlaşmaya vardı.

Kulübün efsane başkanı Bülent Uzman’ın yeniden göreve gelmesiyle birlikte geçirmiş olduğu sıkıntılı dönemi atlatmayı planlayan Hasanbeyspor gözünü yeniden şampiyonluğa dikti. İki transferle birlikte hali hazırdaki takımı güçlendiren Hasanbeyspor yönetiminde başkan Bülent Uzman, gelecek sezona dair transfer çalışmalarının süreceğini ve iyi bir kadro kurup şampiyon olmayı hedeflediklerini belirtti.

Bülent Uzman
Bülent Uzman

Bu sezon 2nci amatör ligde mücadele edecek olan Hasanbeyspor, Bülent Uzman’ın göreve gelmesinin ardından Kuzulukspor’dan Ferhat Çapar’ı, Harunustaspor’dan Ahmet Özmert’i renklerine bağladı. Sezona hazırlanmak için gerekli plan programı şimdiden hazırlamış olduklarını dile getiren Uzman: “Bu köy bizim köyümüz ve benim oynadığım dönemdeki ruha ihtiyacı var. Bu ruhu geri getirebilmek için çaba sarf ediyoruz. Transfer çalışmalarımız sürüyor, 1-2 ismi daha kadroya katabilirsek iyi olacak. İyi bir sezon bizi bekliyor, inşallah köyümüz adına yeniden güzel işlere imza atarız. Futbolcu kardeşlerim bu sezon için çok istekli ve arzulular.” açıklamasında bulundu.

Hasanbeyspor’da İki Oyuncu Yuvaya Döndü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin