İyi Parti Akyazı İlçe Kongre Tarihi Netleşti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İyi Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve İl Yönetimi, il kongresi ve tüm ilçe kongrelerinin tarihlerini belirlemek için toplandı. Yönetim kurulu toplantısında İl Kongresinin 19 Nisan Pazar günü yapılması kararlaştırıldı. 

Kongre, Atatürk Spor Salonunda gerçekleşecek. İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, yaptığı değerlendirmede; “Kongre takvimimiz tüm ilçeler ve il bazında kesinlik kazanmıştır. Bu Pazar, Geyve ilçe kongremiz ile başlayacağımız kongrelerimize, tüm hemşerilerimiz davetlidir. Milletimizin partimize olan ilgisi her geçen gün artmaktadır. Bizler de tüm ilçelerimiz de bu kongrelerden, bu ilgiye layık olarak daha da güçlenerek çıkacağız. Şimdiden başkanlığa ve yönetimlere aday olan partililerimizi tebrik eder, çıkan sonuçların şehrimize ve memleketimize hayırlar getirmesini dilerim” ifadelerini kullandı.

ADAPAZARI’NDA ALPAY BIRAKIYOR

Yaklaşık 1 yıldır Adapazarı İlçe Başkanlığını yürüten Alper Alpay, kongrede aday olmama kararı alırken, İl Başkan Yardımcısı Serdip Dokumacı ilçe başkanlığına adaylığını açıklamıştı. İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Uçak da Serdivan İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıklamıştı.

İLÇE TARİHLERİ

İşte İyi Parti İlçe Teşkilatlarının kongre tarihleri:

Geyve – 23 Şubat, Karasu – 29 Şubat, Pamukova – 1 Mart, Söğütlü – 1 Mart, Kocaali – 4 Mart, Karapürçek – 7 Mart, Erenler – 8 Mart,  Ferizli – 14 Mart, Adapazarı – 15 Mart, Serdivan – 21 Mart, Hendek – 22 Mart, Akyazı – 22 Mart, Kaynarca – 28 Mart, Sapanca – 28 Mart, Taraklı – 29 Mart, Arifiye – 29 Mart

İyi Parti Akyazı İlçe Kongre Tarihi Netleşti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir