Minik Voleybolcu Kızlarımız Sakarya’dan İki Kupa İle Döndüler

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

29 Ekim Cumhuriyet bayramı dolayısıyla Sakarya merkezde düzenlenen mini voleybol şenliğinde iki takım halinde katılan Akyazılı minik kızlarımız ilçemizi başarılı şekilde temsil ettiler..

İlçe spor müdürü  Adem Altun’ un  katkılarıyla Turnuvaya hazırlanan kızlarımız Akyazı Atatürk ortaokulu ve Cumhuriyet Orta okulu’ndan Ramazan Hacıeyüpoglunun ve Mehmet Avcı’nın emekleri ve gayretleri ile her organizasyonda iddialı duruma geldiler. .

Akyazı Voleybol koordinatörü Ramazan Hacıeyüpoglu özellikle yaptığı açıklamada; Yıllar önce Akyazı voleybolda bir marka idi son yıllarda buyuk bir ilgisizlik sebebi ile maalesef oyuncu sayısı düşmüş ve unutulmaya yüz tutmuştu. Sekiz aydır yaptığımız çalışmalar ile Akyazı da voleybolu yeniden ayağa kaldırmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde Akyazı’da en az iki kulüple birlikte düzenlenecek olan  şampiyonalara katılacağız dedi. Herkesin çocuğunun elinden tutup bir spora yönlendirmesini istiyoruz Hafta içi pazartesi salı Çarşamba günleri ve hafta sonu cumartesi ve pazar günleri çalışmalar vardır. Haydi Akyazı çocukları sporla tanıştırmanın zamanı geldi dedi.

Minik Voleybolcu Kızlarımız Sakarya’dan İki Kupa İle Döndüler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin