Nalbant Başkanlığındaki Sakaryaspor Yönetiminde Akyazı Ağırlığı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakaryaspor’da Başkanlığa seçilen İbrahim Nalbant’ın listesindeki Akyazılı isimlerin ağırlığı ilçede memnuniyet ve sevinçle karşılandı.

25 Kişilik Yönetim kurulunda Askf başkanı Yaşar Zımba,Harunusta spor kulüp başkanı Munasor Marzok ve yöneticisi Haldun Şehit yer alırken Eski Akyazı Myo Müdürü Prof Dr Ahmet Tutar,eski apek başkanı Canip Kaya,Cevdet Sarı Balotaş kurulu asil üyeliğine ve Sakarya spor adamları derneği başkanı Zeki Öztürk Yüksek Divan Kurulu üyeliğine seçilirken Askf sekreteri Ahmet Silahçıda disiplin kurulu yedek üyeliğine seçildiler.

Bir dönem Akyazı Myo müdürlüğü görevinde de bulunan Akyazı Kent Konseyi yürütme kurulu üyesi olan Akyazı Dokurcun mahallemizden Prof.Dr.Ahmet Tutar Sakaryaspor’un başkanı seçilen Diş Hekimi İbrahim Nalbant’ın listesinde Yüksek Divan Kurulu Üyesi olarak görev aldı. Akyazı ve Sakarya’ya elinden geldiğince hizmet etmeye çalışan Prof. Tutar, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin Akyazı’ya kazandırılmasında da öncülük yaptı. Bulunduğu görevleri Sakaryalı’lı bilinci ile yapan Tutar, Sakaryasporun başarısı için de çalışacağına inancımız yüksektir dedi.

Sakaryaspor’da İbrahim Nalbant resmen başkan oldu.

SEÇİME TEK ADAY OLARAK GİRDİ

16 Haziran’da yapılan kongrede yeterli sayı sağlanmamış olsa da 23 Haziran’da yapılan seçimdeyse ‘Açık oylama’ polemiği sonrası Cumhur Genç ve İbrahim Nalbant Rüstemler Tesisleri’ni terk etmişti. Bu süreç sonrası 11 Temmuz’a ertelenen olağanüstü kongreye tek aday olarak çıkan İbrahim Nalbant, yeşil-siyahlı kulübün resmen başkanı oldu.

NALBANT’IN İLK SÖZLERİ

Nalbant başkan olarak yaptığı ilk konuşmada ilk sözleriyse şu şekilde oldu, “Biz şampiyon olacağız diyerek asla takımımızı borç batağına sokmayacağız. Şuna tüm kalbinizle inanın ki bundan sonra kulübümüzün bir kuruşu bile ziyan olmayacak. Kulübün şuanda 25 tane transfere kapalı dosyamız var. Ocak ayından da yaklaşık bir 10 tane daha eklenecektir. Günü geçmiş vergi borçlarımızda mevcut. Toplam 35 Milyon’a yakın kulübün borcu var.

“BORÇLAR SIFIR OLACAK”

Sakaryaspor kesinlikle 4 yılın sonunda 0 borçlu bir kulüp olacak. Yeni bir tesis binası yapacağız. Alt yapıya önem vereceğiz. 2023 yılında da süper lig’te oynayacak bir kulüp oluşturacağız.” ifadelerini kullandı.

 

Nalbant Başkanlığındaki Sakaryaspor Yönetiminde Akyazı Ağırlığı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir