Özdağ Ve Ekibinin Kendilerine Ve Seçmenlerine İnancı Sonsuz

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli yerel seçimlerde Akyazı Cumhuriyet Mahallesi mevcut  Muhtarı ve adayı olan Osman Özdağ kendisine ve ekibine gösterilen teveccühe kayıtsız kalamazdık dedi ve bu görevlerine devam etmek istediklerini ifade etti.

Topluma dokunabilen en aşağıda bir makam ama en önemli makam muhtarlık. Senin derdini yüksek makamlara da iletebilecek en yakın kişidir muhtar. Muhtarlık görevini bir anlamda ‘sosyal sorumluluk’ olarak görüyoruz. Bu bir koltuk kavgası değil, orada oturmaya gelmiyorsunuz sonuçta. ‘Ben muhtar olayım orada oturayımı amaçlamıyoruz.. Muhtarlığın belirli sınırları vardır, Kaymakamlık’a bağlıdır. Buradaki sorunlarla ilgili köprü görevi görüp takipçisi olacağız. Gidip sürekli araştırmak, dilekçe vermekle olmaz; takip etmek de gerekir. Biz bunları görev olarak değil de gerçekten isteyerek yapmaya devam edeceğiz..

Özdağ ”Aranan değil her daim arayan soran bir ekip olmaya azami özen gösterdik ve bu özelliğimizdende asla taviz vermeden bu görevi tekrardan layıki ile sürdürmeye talibiz.Değerli Mahalle sakinlerimizin ve seçmenlerimizin teveccühü bizi dahada şevklendirdi.

Özdağ son olarak sandıktan çıkacak her türlü sonucun mahallemiz adına hayırlı olmasını umuyor diğer muhtar adaylarımızada çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Özdağ Ve Ekibinin Kendilerine Ve Seçmenlerine İnancı Sonsuz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir