Paris Orta Okulunda Yaz Dolu Dolu Geçti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu sene aldığı başarılı sonuçlarla adından sıkça söz ettiren Paris Ortaokulu, 8 temmuz-9 ağustos tarihleri arasında yaz kursu gerçekleştirdi.

Toplamda 120 saat ders, 5 deneme sınavı gerçekleştirilen yaz kursunun sonunda ise öğrencilere okul yönetimi ve öğretmenlerin iş birliği ile piknik organizasyonu düzenlendi.
2019-2020 eğitim öğretim yılı ile ilgili açıklamalarda bulunan Paris Ortaokulu Müdür Yardımcısı Tahsin YILMAZ :” Yaz kursumuz son derece başarılı geçti. Emek verdik ve çabaladık. Öğrencilerin temel yeterliliklerini ölçtük. Her hafta deneme sınavı ile bilgilerini test edip, eksiklerini kapatmaya çalıştık. Bu daha başlangıç. Daha çok çalışacağız. 2019-2020 eğitim öğretim yılına profesyonel bir ekip ile hazırız. Öğretmen kadromuz tamam. Hiçbir branşta eksiğimiz bulunmamakta. Akademik ve kültürel açıdan çocuklarımızı motive ederek, dönem içindeki kurslarımızla da aynı tempoda çalışmaya devam edeceğiz. Her sene başarılarımızın meyvesini alıyoruz. Bu sene 23 öğrencimiz bursluluk sınavını kazandı. geçen sene 17 olan sayımızı bu sene 23’e çıkardık. Hedefimiz 2020’de Türkiye birinciliği” dedi.
Paris Orta Okulunda Yaz Dolu Dolu Geçti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir