”Sünnet Olmadan Ümmet Olmaz”6.Ufka Yolculuk Yarışmasına Start Veridi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Çevre, Eğitim, Kültür, Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü “Sünnet Olmadan Ümmet Olmaz” konulu 6.Ufka Yolculuk yarışmasının startını verdi.

İlk ziyaret Akyazı Kaymakamı Sn. Ömer Kalaylı’ya yapıldı. Ziyarete Dernek Başkanı Batakköy Camii İmam Hatibi Numan Avcı, Dernek Üyeleri; Akyazı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Sezgin Bıçak, Kuzuluk Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Kerem Çimşit, Yahyalı Camii İmam Hatibi Cavit Hacımoğlu ile gerçekleştirildi. Ziyarette, Kaymakamımıza yarışma ile ilgili bilgiler verildi ve yarışma kitabı takdim edildi. İkinci ziyaret Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Recep Özdemir’e yapıldı. Hocamızla yapılan istişarelerle ve yarışma ile ilgili verilen bilgilerden sonra kitap takdimi ile görüşme sona erdi.
Ziyaretimize aynı zamanda, 58 ilden 113 kulüp ve 800 sporcunun katılımı ile 9-10 Aralık 2017 tarihinde Ankara’da düzenlenen, 5. Türkiye Genç Erkekler Bilek Güreşi Yarışmasında Türkiye 3. olan derneğimizin sporcusu olan Fatih Bayrak’ta katıldı. Fatih kardeşimize Bilek Güreşinde Türkiye genelinde aldığı bu büyük başarıdan dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Denek Başkanımız Numan Avcı; 6.Ufka Yolculuk yarışmasının bu sene ki hedefi olan 1.500 kişilik katılım için yoğun çalışmalar verileceğini beyan etti. Bu mana da teşvik amaçlı Türkiye geneli, il ve ilçe olmak üzere 3 ayrı ödül verilmesi de katılımcılar için büyük bir motive kaynağı olacaktır. Yarışma ile ilgili detaylı bilgiye http://www.ufkayolculuk.com/ adresinden ulaşılmaktadır.
Yarışma 6-10 (ilköğretim), 11-14 (ortaöğretim) ve 15 üstü (yetişkin) olmak üzere 3 ayrı kategoride yapılacaktır. Her kategorinin kitabı da ayrıdır. Kitaplar Gazi Süleyman Paşa (Merkez) Camii yanında ki Akabe kitap evinden temin edilmektedir.

”Sünnet Olmadan Ümmet Olmaz”6.Ufka Yolculuk Yarışmasına Start Veridi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir