Yenilenen Harunustaspor İlk Maçında Göz Doldurdu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Amatör Lig B Grubu ikinci yarının ilk karşılaşmasında Harunustaspor Konuk Olduğu Güçlü Pamukova 1968 takımına 1-0 mağlup oldu.

Yaptığı yeni Teknik heyet ve sporcu  transferler ile sezonun ikinci yarısında başarılı olup üst sıralara tırmanmak isteyen Akyazı Temsilcimiz Harunustaspor’un oynadığı oyun ilerisi için umut ışığı olurken Pamukova gibi önemli deplasmandan en azından 1 puan çıkarmayı beklerken yedikleri şanssız gol ile sahadan yenik ayrıldı.

Maça Gelince..

Yağmur nedeni ile ağır saha şartlarında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Her iki takım futbolcularının ağır zemine rağmen verdiği mücadele dikkat çekiciydi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına baskılı bir futbolla başlayan Pamukova1968 karşılaşmanın 60. dakikasında aradığı golü ömer ile buldu. Sol çaprazdan ceza sahasına giren Berk’in vurduğu şut kaleciden sekip Ömer’in önünde kaldı. Ömer önünde bulduğu topu ağlarla buluşturunca Pamukova1968 1-0 öne geçti.

Pamukova1968 : 1      Olymtour Harunustaspor : 0

Saha:Pamukova

Hakemler:Yunus Atabek***Erdi Öz***Eyyüb Kolbudak***

Pamukova1968: Uğur*** Mehmet*** Özkan*** M.Ogün***  Berk*** (Muhammet** Dak.78) Ogün*** Abdullah*** Yusuf*** Ensar*** ( Abdullah ? Dak.88) Abdül Samet** (Emre** Dak.46) Ömer***

Antrenör:Mehmet Atmaca

Olymtour Harunustaspor :Eyüp*** Burak** (Atilla** 55.Dakika) Cihan*** Erdem** *Selahattin** *Berkan** *Özgür** Ömer Faruk** Taha** *Onur** (Onur ? Dak. 86) Umut**

Antrenör:İbrahim Altıntaş

Goller:

Ömer  (Dak.60) Pamukova1968

Kırmızı Kartlar:

Emre (Dak.82) Pamukova1968

kaynak:pamukovahalk

 

Yenilenen Harunustaspor İlk Maçında Göz Doldurdu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir