Zımba Ve Ekibi Ak Parti İl Başkanı Kılıçı Ağırladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SASKF AK Parti il başkanı Fevzi Kılıç’ı ağırladı…

AK Parti il başkanı Fevzi Kılıç, yönetim kurulu üyeleri Fevzi Gürsoy ve Bekir Yıldız SASKF yi ziyaret etti.

Hüseyin Kama amatör spor evinde gerçekleşen ziyarette SASKF başkanı Yaşar Zımba , Futbol bölge temsilcisi Ferruh Sezgin, Futbol il temsilcisi Ali Arslan, Genel Sekreter Neşet Çakır, Yönetim kurulu üyeleri Ahmet Silahçı, Mustafa Gözyuman, Faruk Kır, Uğur Kobaş, Ali Rıza Aktan, Mustafa Yavuz, Necmettin Koçak, İsmail Ergül, Tezcan Demir ve Saha komiserleri derneği başkanı Mahmut Güzel hazır bulundu.

Önceki yıllarda PTT sporda futbol da oynayan AK Parti il başkanı Fevzi Kılıç ile Futbol üstüne koyu sohbet edilerek ziyaret çok samimi bir ortamda geçti.

SASKF başkanı Yaşar Zımba “Sloganımız Sevgi, Saygı. Birlikteliğe ihtiyacımız olduğu bu dönemlerde il başkanımızın ziyareti bizleri çok memnun etti. Başkanımızı yıllardır tanırız ve severiz.
ilimizde Belediyeler, Siyasetçiler, Gençlik ve Spor il müdürlüğü ile olan birliktelik amatör spora hizmet için çok önemli. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, siyasette Fevzi Kılıç başkanımızın desteği, Gençlik ve Spor ve SASKF çalışmaları ile birleşince bu birliktelikten sporda kazanan Sakarya olacak, Amatör spor olacak.

Bundan sonraki süreçte hizmet odaklı birlikte çalışmalarımız devam edecek dedi.

image00001 image00002 image00003 image00004 image00005 image00006 image00007 image00008 image00009

Zımba Ve Ekibi Ak Parti İl Başkanı Kılıçı Ağırladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir