Akyazı 3 Bant Bilardo Turnuvasında Şampiyon Aydoğdu Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

3 Bant Bilardo Turnuvasında Şampiyon Belli Oldu..

Akyazı’da düzenlenen 3 bant bilardo turnuvası dün akşam oynanan yarı final ve Final maçları ile tamamlandı.

Sinan Bulut’un işletmeciliğini yaptığı  Bilardo Salonunda yapılan turnuva maçları Sakarya İplik-Ahmet Başer  sponsorluğunda düzenlendi.

Gecenin son yarı final maçında Hasan Erdem Fatih Gürsoy’u 40-29 yenerek daha önce finale yükselen Alaaddin Aydoğdu’nun rakibi oldu.

Hakemliğini Hasan Yıldız’ın yaptığı ve Saat 21-00 de Hasan Erdem-Alaaddin Aydoğdu arasında başlayan final mücadelesi nefesleri kesti.Maçın başından sonuna mücadeleyi önde getiren Aydoğdu maç bir ara berabere gelmesine rağmen son anlarda yaptığı başarılı vuruşlarla mücadeleyi 40-37 kazanarak turnuvayı şampiyon olarak bitirdi.

Turnuvada Sıralama Şu şekilde oluştu.

1-Alaaddin Aydoğdu

2-Hasan Erdem

3-Fatih Gürsoy

4-Ahmet Yenidünya

Gece sonunda dereceye giren sporculara kupaları verildi.

Şampiyon Alaaddin Aydoğduya kupasını Sakarya Spor Adamları derneği başkanı aynı zamanda öz dayısı Zeki Öztürk takdim ederken,ikinci olan Hasan Erdeme turnuva sponsoru Sakarya İplik adına Ahmet Başer verdi.Turnuvayı üçüncü bitiren Fatih Gürsoya ise nail Güzel dördüncü olan Ahmet Yenidünyaya ise işletme sahibi Sinan Bulut Takdim etti ve her bir sporcuya vfe izleyicilere turnuvaya gösterdikleri ilgiden ve katılımdan dolayı teşekkür etti.

&;

 

Akyazı 3 Bant Bilardo Turnuvasında Şampiyon Aydoğdu Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir