Bioenerji Terapisi Akyazıda Hizmetinizde ! (video-haber)

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bioenerji Terapisi İle Kendinizi daha zinde hissedebilirsiniz..

Daha sağlıklı, daha huzurlu ve dengeli bir hayat için bioenerji tıbbının önemi büyüktür.

Akyazılı Bioenerji Uzmanı Osman Oktay Yaşama dönük Sağlık ve Canlılık akımını değerli Akyazılılar ile buluşturuyor..

Bioenerji Seansının Genel Faydaları

Kronik yorgunluğu ortadan kaldırır.Ruhsal durumu düzenler.Her türlü ağrılarda etkilidir.

Metobolizmayı hızlandırır.Vücuttaki kan dolaşımını hızlandırır.Bağışıklık sistemini güçlendirir.

Uzaktan Seans

Bioenerjistin yanına uygulama için iş, zaman nedeni ve özel sebeplerden dolayı, çalışanlar ve yurt dışında olanlarda uzaktan bioenerji uygulaması alabilirler uzaktan enerji uygulamasına mesafe, mekan ve zaman kısıtlaması yoktur.  Bioenerji uygulaması uzaktan da enerji frekansı ve transferi ile uygulanabilmektedir.  Uzaktan yapılan uygulama ve yakından yapılan uygulama arasında hiçbir fark yoktur.

Bulunduğunuz yerden kendi mekanınızdan size uygun bir saatte uygun bir yere uzanıp gözlerinizi kapatarak yarım saat süresince bioenerjinin üzeri bir tekniği ile uzaktan bioenerjiyi de deneyimleyin.

BİOENERJİ  NEDİR?     

  Bio-Enerji İngilizce bir kelime.Türkçesi “yaşama dönük sağlık ve canlılık akımı”dır.  Kozmik bir enerjidir.Bilimsel bir konudur.

    Bioenerji, yani bu yaşam akımı, hiç kesilmeden devamlı olarak enerjik bir döngü  halinde akmaktadır. Kainatın ve onun içinde yer alan tüm unsurların hayat hareketlerine devam etmesi buna bağlıdır. 

    Bio-Enerji  uygulaması bütün kapalı ve tıkalı damarları açmayı sağlayan ve çaresi bulunamayan rahatsızlıkları bile iyileştiren içsel enerjidir. Bio-Enerji şifası insan vücudunda bulunan tüm hücreleri canlandırarak daha aktif bir duruma gelmesi için yapılan bir uygulama olmakla beraber insanı ruhsal ve fiziksel olarak güçlendirmektedir.İmmunal(bağışıklık) sistemini artırmaktadır.

    Bioenerji  uygulaması ile mevcud rahatsızlıklar giderilebilir. Üstelik oluşabilecek rahatsızlıklardan korunma da sağlanabilmektedir.

 Bu benzersiz ve modern bioenerji şifa tekniği, vücudunuzu olumlu bir biçimde etkileyerek vücudunuzun psikolojik yeteneklerini ve fiziki fonksiyonel düzeyini geliştirecek, yaşam akımını güçlendirecektir.

    Bioenerji uygulaması kökleşen psikolojik ve ruhsal beceri sistemlerini düzenleyecek, ayrıca sağlık sorunlarınıza neden olan enerji tıkanmalarınızı çözecektir.

İletişim Bilgileri..

Bioenerji Uzmanı Osman Oktay.

İletişim Numarası:0553-934-7545

Adres:İnönü Mahallesi 7004 sokak.Pektemek İş Hanı Kat-2 Akyazı-Sakarya

www.marmarabioenerji.com

Bioenerji Terapisi Akyazıda Hizmetinizde ! (video-haber)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir