Akyazı Belediyesi Bünyesine 49 Taşeron İşçi Alınacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediye Meclisi, aralık ayı toplantısını yaptı. Belediye Başkanı Hasan Akcan başkanlığında yapılan toplantıda, gündemdeki 9 madde görüşülerek karara bağlandı.

Gündemin 1. maddesinde yer alan belediyenin 2015 yılı geçici işçi vizeleri görüşülerek teklif edildiği şekilde oy birliği ile kabul edildi. 2. maddesinde yer alan ilçede yapılması planlanan yarı açık olimpik yüzme havuzu ve spor kompleksinin proje yapımında kullanılmak üzere İller Bankası’ndan kredi alımı için Belediye Başkanı Hasan Akcan’a yetki verilmesi hususu görüşülerek kabul edildi.

Satış teklifi

3. maddede, 2. maddede yer alan spor kompleksi için gerekli olan 11.500.000 TL kredi kullanımı iş ve işlemlerinin takibi konularında Belediye Başkanı Hasan Akcan’a yetki verildi. 4. maddede yer alan İnönü Mahallesi’ndeki belirtilen alanın imar tadilatı için görüşülmek üzere, imar komisyonuna havale edilmesi oy birliği ile kabul edildi. 5. maddede Emlak ve İskan Müdürlüğü’nün belediyeye ait 65 adet taşınmazın ihale kanunu uyarınca satışı teklifi görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.

Kabul edildi

6. maddede de yer alan mahallelerin kırsal yerleşim alanı sınırlarının onaylanması hususu görüşülmek üzere komisyona havale edildi. Gündemin 7., 8. ve 9. maddelerindeki yazı işlerine 3 yıl süreli 7 taşeron işçi, bilgi işlem müdürlüğüne 3 yıl süreli 17 taşeron işçi ve fen işlerine 3 yıl süreli 25 taşeron işçi alınması teklifleri görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi.

Ayrıca var olan 49 işçinin sözleşmeleri torba yasa gereği 3er yıl uzayacağı belirtildi..

Sakarya Yenigün

Akyazı Belediyesi Bünyesine 49 Taşeron İşçi Alınacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir