Başkan Soykan Akyazı Sağlık Kampüsü İdarecilerini Ağırladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Başkan Soykan Akyazı Sağlık Kampüsü İdarecilerini Ağırladı..
Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan SUBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Azize Alaylı, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Feride Taşkın Yılmaz ve Dr. Öğr. Üyesi İsmail Şimşir, Fakülte Sekreteri Sertaç Koç, M.Y.O. Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Mükremin Uzer ve Dr. Öğr. Üyesi Sevgi Balcıoğlu, M.Y.O. Sekreteri Yusuf Şahinoğlu’nu makamında misafir etti.
Akyazı Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Azize Alaylı ziyaret ile alakalı yaptığı konuşmada; Gerek Fakültemize gerekse Yüksek okulumuza bu zamana kadar ve bundan sonrası içinde  desteklerini esirgemeyen ve daima yanımızda olduğunu hissettiren ve dile getiren değerli başkanımıza okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum dedi.
Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.
Belediye başkanı Bilal Soykanda; SUBÜ bünyesinde görev yapan değerli hocalarımız ile birlikte ilçe kütüphanemizi ve şehir merkezindeki çalışmalarımızı inceledik.
İlçemizin gelişimi adına tüm paydaşlarımızla gece gündüz demeden çalışmaya, üretmeye ve katkı sunmaya devam edeceğiz ifadelerini kullandıktan sonra İlçemizin dışa açılan penceresi olan okulumuz ve öğrencilerimiz için söz verdiğimiz gibi  imkanlarımız dahlinde elimizden ne geliyorsa yapıyoruz ve onların yanlarında olmaya devam edeceğiz dedi.
Başkan Soykan Akyazı Sağlık Kampüsü İdarecilerini Ağırladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir