Milli Futbolcu Ahmet Çalık Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig ekibi Konyaspor’da forma giyen Ahmet Çalık geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Çalık’ın kullandığı araç Ankara-Niğde yolunda kontrolden çıkıp, şarampole devrildi. Çalık’ın kulübü Konyaspor’dan da son dakika açıklaması geldi.
Son dakika haberi – Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor’da forma giyen Ahmet Çalık geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybetti. Kaza, saat 09.00 sıralarında, Gölbaşı ilçesi Hacılar Mahallesi’nde meydana geldi. Galatasaray’dan Konyaspor’a transfer olan futbolcu Ahmet Çalık’ın kullandığı 06 CLK 94 plakalı araç, Ankara-Niğde yolunda kontrolden çıkıp, şarampole devrildi.
Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ekibi ve güvenlik güçleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, araçta yalnız olan Ahmet Çalık’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

KONYASPOR’DAN AÇIKLAMA
Konyaspor’umuza geldiği ilk günden bu yana taraftarımızın ve şehrimizin sevgisini kazanan futbolcumuz Ahmet Çalık’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başta futbolcumuz Ahmet Çalık’ın ailesi olmak üzere hepimizin başı sağ olsun.

Gençlerbirliği alt yapısında yetişen Ahmet Çalık, Ocak 2017’de 2.5 milyon Euro’ya Galatasaray’a transfer olmuştu. 27 yaşındaki futbolcu Ekim 2020’de ise Konyaspor’a transfer olmuştu.
KONYASPOR’DA AHMET ÇALIK ÜZÜNTÜNSÜ
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor’da, bugün geçirdiği kazada yaşamını yitiren Ahmet Yılmaz Çalık’ın üzüntüsü yaşanıyor. Yeşil-beyazlı ekiple 3 yıl daha sözleşmesini uzatan başarılı futbolcunun, pazar günü oynanan Demir Grup Sivasspor maçının ardından dün yapılan antrenmana katıldığı ve bugün ise izinli olduğu öğrenildi. Ankara Gölbaşı Hacılar Mahallesi’nde Ankara – Niğde yolunda 06 CLK 94 plakalı otomobiliyle kaza geçiren başarılı futbolcu Ahmet Çalık yaşamını yitirdi. Ankara doğumlu olan ve Gençlerbirliği alt yapısında yetişen Ahmet Çalık, bugüne kadar Gençlerbirliği ve Galatasaray’da forma giydi. Ardından 5 Ekim 2020 tarihinde de Konyaspor’a transfer oldu. Ahmet Çalık, 26 Aralık 2021 tarihinde de yeşil-beyazlı kulüple sözleşmesini 3 yıllığına daha uzatmıştı.

 

Milli Futbolcu Ahmet Çalık Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir