BBP Akyazı Teşkilatından Ankara Çıkarması

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BBP Akyazı Teşkilatından Ankara Çıkarması

İlçe Teşkilatından ziyaretle alakalı yapılan açıklamada; Bbp Akyazı teşkilatı Naim Yolcu başkanlığında ilçe yönetim kurulu olarak Ankara ziyaretlerimiz oldu önce Genel merkezde genel başkanımız sayın Mustafa Destici ,genel sekreterimiz Üzeyir Tunç, teskilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız ve teşkilat Başkanımız Teyfik Eren ve teşkilat Başkan Yardımcımız Tahir Şahin ile ayrı ayrı istişarelerde bulunduk .sonrasında şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabrini ziyarette ederek dua ettik ve günü ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yattığı Anıtkabir’i ziyaret ederek tamamladık.
Birlikte Bereket var
Birlikte Çözüm var
Birlikte Millet var
Birlikte Hareket var
Milliyetçiliğin, Maneviyatçılığın, Devletçiliğin En büyük teminatı Alperen’ler yurdu Anadolu’nun En köklü Teşkilatı, Şehit lider cennet mekan Muhsin Yazıcıoğlu’nun Hayali ve bizlere Emaneti Büyük Birlik Partisi Türkmen Beyi Sn Mustafa Destici önderliğinde Devletin ve Milletin Teminatı olarak Sahada Her zaman vatandaşın yanındadır.
Bizler Akyazı ilçe Teşkilatı olarak Bu kutlu davanın her zaman emrinde Türkmen Beyimiz Mustafa Desticinin Emrindeyiz. Türk Milletinin ve Saygıdeğer Akyazı Halkının Haklarını Hukuklarını ve çıkarlarını korumak gözetmek bizlerin en hissi duygularıdır.
Allah’ın izniyle Milletimiz için En iyisini yapmaya Adayız hizmetkarıyız denildi.

BBP Akyazı Teşkilatından Ankara Çıkarması

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir