Akyazı Belediyesi Kick Boks Sporcularından Büyük Başarı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediyesi sporcularından büyük başarı

Eskişehir’de düzenlenen İller Arası Kick Boks Şampiyonası’nda Akyazı Belediyesi sporcuları bir altın ve iki gümüş madalya kazandı.

İller Arası Kick Boks Şampiyonası 12-13 Şubat tarihleri arasında Eskişehir Porsuk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. 30 ilden 600 sporcunun katıldığı turnuvada Akyazı Belediyesi sporcuları bir altın iki gümüş madalya kazandı. Genç Bayanlar 55 kilo kategorisinde müsabakalara katılan Melisa Çavuşoğlu finalde rakibini yenerek altın madalyanın sahibi oldu.  Büyük Erkekler 63 kilo kategorisinde mücadele eden Metehan Özhan ve Genç Erkekler 57 kilo kategorisinde mücadele eden Emre Sayılı ise final müsabakaları sonucunda gümüş madalya almaya hak kazandılar.

Turnuvada madalya kazanan sporcuları tebrik eden Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Eskişehir’de düzenlenen İller Arası Kick Boks Şampiyonası’nda ilçemizi temsil eden tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Gençlerimizin her biri birer şampiyon adayı onların başarıları ile gururlanıyoruz. Akyazı Belediyesi olarak gençlerimizin yanında olmaya ve destek vermeye gayret ediyoruz” şeklinde konuştu.

Akyazı Belediyesi Kick Boks Sporcularından Büyük Başarı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir