Akyazı Spor Kompleksinde Çalışmalar Hız Kesmeden Sürüyor (video-haber)

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Spor Kompleksinde Çalışmalar hız kesmeden sürüyor..

Akyazı Belediye başkanı Bilal Soykan,Başkan yardımcısı Mehmet Öztürk ve Ali Özer,İlçe spor müdürü Adem Altun ve Personeli Recep Kodalak,Akyazı KYK yurdu müdürü Kemalettin Cantürk ve Akyazı havadis ekibi ile birlikte yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksindeki çalışmaları yerinde incelediler.

Başkan Soykan, “ Akyazı hizmetin en güzelini hak ediyor. Vatandaşlarımıza hizmet etmek için durmadan yorulmadan çalışıyoruz. Akyazı tarihinin en büyük projesi olan Spor Kompleksi’nde çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Gençlik Merkezi’nin çatısını kısa süre içerisinde kapatmış olacağız. Spor Salonu ve Yüzme Havuzu ile birlikte projeyi en kısa sürede tamamlamak istiyoruz. Akyazılı hemşerilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

İlçe spor müdürü Adem Altun’da;Belediye başkanımız gece gündüz burasıyla ilgileniyor,çalışmalara bakılırsa 2023’e kalmaz burasını faaliyete geçirmiş oluruz.Emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız,spor bakanımız ve belediye başkanımıza gençlerimiz adına teşekkür ediyorum dedi.

Akyazı Spor Kompleksinde Çalışmalar Hız Kesmeden Sürüyor (video-haber)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir