Akyazı Akınspor U-18 İlimizi Türkiye Şampiyonasında Temsil Edecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Akınspor U-18 Futbol takımı İlimizi Türkiye Şampiyonasında Temsil Edecek..

İlçemiz ekibi Akyazı Akınspor Normal sezonu Harmanlıksporun ardından 2.sırada tamamlamış ve play of maçları oynamaya hak kazanmıştı.Akınspor Önce Serdivansporu 1-0 ve son olarak ta dün gece Sakarya Caddesini penaltı atışları sonrası 5-4 yenerek Harmanlıksporun ardından ilimizi Türkiye U-18 şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

Dün gece saat 21-30 da Erenler stadında oynanan mücadeleyi Yunus Atabek-Fatih Çuhadar ve Mustafa Öner hakem üçlüsü yönetti.

Kerim Dertli,Ozan Pirinç-Yusuf Demirbaş ve Ahmet Okşil’in talebeleri Akyazı Akınspor Mücadeleye Ahmet Köse,Halimcan,Gökhan,Efecan,Remzi,Ebu Bekir,Muhammet,Recep,Selim,Oğuzkaan,Ensar Berk,Abdussamed,Gökdeniz,Batuhan,Abdullah ve Ahmet Enes li kadrosu ile maça çıktı ve tüm teknik heyet ve sporcular görevlerini başarıyla yerine getirdiler.

Karşılaşmanın normal ve uzatma sürelerinde gol sesi çıkmayınca Penaltı atışlarına geçildi.Akyazı Akınspor seri atışlar sonunda maçı 5-4 kazanarak ilimizi Türkiye U-18 Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

Akyazı Akınspor takımı gece gec saatlerde çarşı merkezinde taraftarlar tarafından oyun havaları ve meşaleler eşliğinde karşılandılar.

Akyazı Akınspor U-18 İlimizi Türkiye Şampiyonasında Temsil Edecek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir