Akyazı Sağlık Bilimleri Üniversitesinde 22 Kariyer Günleri Bahar Şenliği Yapıldı (video-haber)

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Akyazı Sağlık Bilimleri Fakültesi Ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulunda Kariyer 22 Bahar şenlikleri etkinliği düzenlendi.
Etkinlikler Akyazı SHMYO müdürü ve Sağlık Bilimleri Fakültesi dekanı Prof.Dr.Azize Alaylının açılış konuşması ile başladı.
Kariyer 22 etkinlikleri kapsamındaki etkinlikte Tezmeksan Makina san.ve Tic..A.Ş Yönetim kurulu üyesi Fatma Aydoğdu ‘Ekonomide Kadın gücü ve Kadın girişimciliği’,Subor Borusan ve Tic. A.Ş teknik genel müdür yardımcısı Seyfettin Kılıç ‘Girişimcilik’,Türkiye Fizyoterapistler derneği Sakarya il temsilcisi uzman Fzt.Seda Türkyılmaz ”Özel Sektörde Sağlık Çalışanı Olmak’,Sakarya il sağlık müdürlüğü destek hizmetleri başkanı Sedat Kaya’Kamuda Sağlık Çalışanı Olmak’ ve son olarak da Sakarya Üniversitesi Hemşirelik Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr.Havva Sert ‘Akademiye Yolculuk’konularında öğrencilere seminer verdiler.
Etkinliklerde Okul bahçesinde İl ve ilçe Gençlik spor müdürlüğünce sportif aktiviteler yapılırken,Kızılay gönüllüleri,satranç gösterileri,ok atma,badminton,basketbol,futbol,çeşitli oyunlar sergilenirken Akyazı belediyesinin katkılarıyla Tadım Dondurma firması tarafından katılımcılara dondurma ikramında bulunuldu.
Subü Rektör Yardımcısı Sinan Serdar Özkan,Öğrenci işleri daire başkanı Hasan Türk ve Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan,ilçe spor müdürü Adem Altun,Kızılay ilçe şube başkanı Mustafa Birincioğlu,chp ilçe başkanı Mustafa Sağır,bbp İlçe başkanı Naim Yolcu,Gelecek partisi ilçe başkanı Hüseyin Güler,Muhtarlar derneği başkanı Ahmet Savaş,da etkinliğe katılarak öğrencilere eşlik ettiler.
Sağlık Bilimler Fakültesi Dekanı ve Sağlık hizmetleri MYO müdürü Prof.Dr.Azize Alaylı;Etkinliğimize katılım sağlayan konuşmacılarımıza,Belediye başkanımız ve kaymakamımıza,ilçe sağlık müdürümüz Dr.Sevda Gürsel,İlçe ve İl spor müdürlüğümüze ,siyasi parti temsilcilerimize,etkinlikte görev alan tüm ekibime teşekkür ediyorum dedi.
Prof.Dr.Azize Alaylı ayrıca; etkinlikler kapsamında düzenleyeceğimiz konseri Aynı gün ülkemizde 5 vatan evladımızın şehit olması ve cenaze törenleri nedeni ile rektörlüğümüzün oluru ile yapmama kararı aldık,sağolsunlar öğrencilerimizde duyarsız kalmayarak bizim bu kararımıza saygı duyarak onurlu bir duruş sergilediler.Alaylı;Şehadet şerbetini içen kahraman askerlerimize ALLAH’TAN Rahmet yaralanan gazi mehmetçiğede Şifalar diledi.


Akyazı Sağlık Bilimleri Üniversitesinde 22 Kariyer Günleri Bahar Şenliği Yapıldı (video-haber)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir