Basketbolda Uzun Aradan Sonra İlk Başarı Geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BASKETBOLDA UZUN ARADAN SONRA İLK BAŞARI !

İlçemizde faaliyet sürdüren ASAŞ Fabrikası Akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile başlattıkları basketbol antrenmanları ve çalışmaları meyvelerini yavaş yavaş vermeye başladı.

Çeşitli alt kategorilerde şampiyonluk yaşayan ve Türkiye dereceleri elde eden ASAŞ Basketbol Takımı son olarak ise Marmara Bölgesinde12 İlin katılımıyla  düzenlenen Gençlik ve Spor Bakanlığı 3X3 Basketbol turnuvasında şampiyon olup, İlimizi Konya’da düzenlenecek olan finallerde temsil edecek.

Asaş U-14 Sporcuları Ahmet Haktan BOZKURT, Buğrahan BERK, Yiğit İlker UĞUR ve Muhammet Efe DİŞÇİ’den oluşan basket takımı elde ettikleri başarıdan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adem Altun; İlçemizin sportif anlamda çok yetenekli gençlere sahip olduğunu ve bu gençlerin performans sporuna yönlendirerek rekabet,mücadele ve sonuç odaklı hedefe gidebilmeleri için uzun zamandır İlçemizde faaliyet gösteren ve her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Ülkemizin en büyük sanayi kuruluşlarından olan ASAŞ Alüminyum  Teknoloji, entegrasyon kuruluşunun spora bakışı ve destekleri ile ortaya çıkan bu güzel tabloda ileriye dönük yatırımlarla daha da güzel yerlerde olacağımıza inancım sonsuz.

İlçemizde birlikte yürüttüğümüz projeler kapsamında İlçemizde bulunan okullarda sporcu taraması yaparak basketbola yönlendirme projesi tüm hızıyla sürmekte. Spor yapmayan çocuk kalmayıncaya kadar bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz. Akyazı’mızda spor branş çeşitliliğini artırarak ve sürdürülebilir bir şekilde tüm hızıyla devam edeceğiz. Asaş Basketbol Kulübünde basketbol oynayan çocuklar ilçemizin evlatları onları sporla bir arada tutmak ve rol model olacak sporcu kardeşlerimizi yetiştirmek alttan gelecek olan küçük sporcu kardeşlerimize yol gösterici olacaktır.

Bu bağlamda bizlere destek veren Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç,Akyazı Kaymakamı Yakup Güney, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan,Akyazı Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir,Şube Müdür Ramazan Şerbetçi,Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz,ASAŞ Sahiplerine, Yönetim Kuruluna,Asaş Basketbol Baş Antrenörü,Teknik Heyet ve İdari Heyetine, İlçe Spor Uzmanımız Recep Kodalak ve Kıymetli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim dedi.

 

Basketbolda Uzun Aradan Sonra İlk Başarı Geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir