Bir Başarıda Bocce Sporundan

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“BİR BAŞARIDA BOCCE’DEN“

 Çok kısa zaman önce İlçemizde Bocce sporunu tanıtmak ve geliştirmek için yoğun bir çaba harcayan Akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bu kapsamda İl Merkezinde ve İlçemizde bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek kurumlar arası diyologla çalışmalara başladı.

Akyazı Kaymakamlığı,Akyazı Belediye Başkanlığı,Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçemizde Faaliyet gösteren okullara Bocce Sporunun tanıtımı yapılarak öğrencilerin okul sporlarına ve kulüp faaliyetlerine katılmaları sağlanarak bölgesel,ulusal ve uluslararası dereceler elde etmeleri için çalışmalarına hız kesmeden devam etti.

2021 Yılı GSB Yaz Spor Okullarında ilk defa başlatılan çalışmalar ilk etapta meyvelerini vermeye başladı. Çalışmalar sonucunda İl Genelinde düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar ve Minikler Bocce Şampiyonasında İlçemize 2 farklı okuldan dereceler geldi.

Akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adem Altun’un girişimiyle Sakarya’nın en iyi Bocce Sporcularından oluşturulan İl Karmasına İlçemizden 5 Erkek Öğrenci kardeşimizin seçilmesi İlçe Spor Müdürlüğünün haklı gururu oldu.

Türkiye Genelinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Liginde İlimizi temsilen müsabakalara katılan İl Karması, en son Uşak İlinde 12 İlin katılımıyla yapılan Türkiye Bocce Şampiyonası Yarı Final Müsabakalarında Sakarya İl Karması 12 takım arasında son 4’e kalarak Konya’da düzenlenecek olan Türkiye Anadolu Yıldızlar Ligi Bocce Finallarine katılmaya hak kazandı.

Akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adem Altun; Çok kısa zamanda doğru çalışmalar yaparak beklentilerimiz doğrultusunda belirlediğimiz hedeflere ulaşmak bizleri çok mutlu etti.

Yorucu ve bir o kadar da eğlenceli geçen koca bir sezonun sonuna yaklaştık.Konyada’da İlimizi ve İlçemizi en iyi şekilde temsil edip kupa ve madalyalarla dönmek istiyoruz. Kısa zamanda bu noktaya gelmek uzun çalışmalar ve emeğin bir sonucudur.

Bu noktaya gelmemizde bizlere destek veren Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç beye,Akyazı Kaymakamımız Yakup Güney beye,Akyazı Belediye Başkanımız Bilal Soykan Beye,Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir beye,Şube Müdürü Ramazan Şerbetçi beye,Okul Müdürlerine,Beden Eğitimi Öğretmenlerimize, İlçe Spor Uzmanımız Recep Kodalak beye ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim dedi.

Bir Başarıda Bocce Sporundan

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir