MHP Akyazıda Üye Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Akyazı İlçe Başkanlığı üye çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

MHP Akyazı İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu ve yönetimi, İki buçuk ayda 30 Mahalle Ziyareti ile vatandaşlar ile buluştu. Bu programlarda vatandaşlara parti politikaları, Cumhur İttifakı önemi anlatıldı. Yapılan Mahalle ziyaretlerinde, 2023 ‘de gerçekleştirilecek Cumhur Başkanlığı Seçimleri için, Cumhur İttifakı Cumhur Başkanı adayı Sn Recep Tayyip Erdoğan’a ve MHP Millet vekilleri adaylarına vatandaşlarımızın teveccühü istendi.

Bu çalışmaların yanı sıra ‘Bilinçli TÜRK Gençliği, Hedef 2023’ Programları ile Gençlik Buluşmaları gerçekleştirildi. Gençlere ” Z kuşağı algısı ile Kültür Yozlaşması hedeflendiği, Sosyal Medya terörü ve Uyuşturucu madde bağımlılığı ve zararları ile ilgili bilgilendirilmeler yapıldı.

Üye çalışmalarına hız veren Sofuoğlu ve yönetimi Kuzuluk’ta 50’nin üzerinde gencin üye başvurusunu aldı. Son olarak Yongalık Mahallesinde üye katılım programına katılan Soyhan Sofuoğlu yaptığı açıklamada ; Göreve geldiğimiz günden beri vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için üzerimize ne düşüyorsa fazlasını yapmak için gayret gösteriyoruz. Bir çok çalışmamızın yanında üye çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın özellikle Gençlerimizin partimize Üye olmak istemeleri bizleri fazlası ile memnun ediyor. Geçtiğimiz günlerde Kuzuluk Mahallemizde Gençlerimizin üye başvurularını aldık bugünde Yongalık Mahallemizde vatandaşlarımızın Partimize Üye olmak talepleri için bir araya geldik. Yongalık Mahallemizde Gençlerimiz, bayanlarımız çok sayıda vatandaşımız partimize Üye oldu. Her birine bizlere göstermiş oldukları İlgi, alaka ve teveccühleri için teşekkür ediyorum. Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte her daim sahada vatandaşlarımız ile birlikte olacağız. Özellikle Partimize yönelik yapılmak istenen her türlü algı operasyonlarına karşı, en sert cevabı vatandaşlarımız ile birlikte sahada vermeye devam edeceğiz dedi.

MHP Akyazıda Üye Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir