Akyazılı Genç Milli Futbolcu Taha Osman Özmert Hocası Nuri Şahini Mest Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Akyazılı Genç Yetenek Taha Osman Özmert yavaş yavaş A Takıma Isınıyor
Süper lig temsilcisi Antalyasporda Hakan Özmertten sonra kardeşi Taha Osman Özmert’te takımına katkı vermeye başladı.Taha Osman Özmert takımı Antalyaspor’un Burdurspor ile yaptığı hazırlık maçının ikinci yarısında forma şansı bularak gösterdiği performansla hocası Nuri Şahin’in ve sporseverlerin beğenisini kazandı.
Burdur’da yaptığı birinci etap kamp çalışmalarının sonuna gelen Fraport TAV Antalyaspor yeni sezon öncesindeki üçüncü hazırlık maçında Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bodrumspor ile karşılaştı.
Burdur MAKÜ Stadyumu’nda oynanan maça Antalyaspor Alperen, Floranus, Ömer, Fedor, Güray, Ufuk, Fernando, Mehmedi, Ghacha, Gökdeniz ve Adriano onbiri ile başladı. Akrepler mücadelenin ilk yarısını 36. dakikada Gökdeniz Bayrakdar’ın attığı golle 1-0 galip tamamladı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında Bünyamin, Veysel, Fredy, Sinan, Soner ile genç futbolcular Gürkan, Amar, Mustafa, Emre, Burak ve Taha Osman da forma şansı buldu. Mücadelenin ikinci yarısına hızlı başlayan Antalyaspor, 48. dakikada Sinan Gümüş ile bir gol daha bularak maçı 2-0 galip tamamladı.
Fraport TAV Antalyaspor, Bodrumspor maçının ardından Burdur kampını tamamladı.

Akyazılı Genç Milli Futbolcu Taha Osman Özmert Hocası Nuri Şahini Mest Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir