30 Ağustos U-12 Naci Fazlıoğlu Futbol Turnuvası Nefesleri Kesti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKYAZI KAYMAKAMLIĞI,AKYAZI BELEDİYE BAŞKANLIĞI VE AKYAZI GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜNÜN ORTAKLAŞA DÜZENLENDİĞİ “30 AĞUSTOS U-12 NACİ FAZLIOĞLU FUTBOL TURNUVASI 

30.08.2022 SALI GÜNÜ AKYAZI BATAKKÖY SENTETİK ZEMİNLİ FUTBOL SAHASINDA HEYACANLI VE ÇEKİŞMELİ MAÇLARA SAHNE OLDU.

 

Akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü K.Adem ALTUN; Hocaların hocası,değerli spor adamı, antrenör, Akyazı’da Futbolu sevdiren, değerli şahsiyet ve hepimizin hocası Rahmetli  Naci FAZLIOĞLU anısına bu sene dördüncüsünü düzenlediğimiz futbol turnuvasıyla hem adını yaşatmak hem de 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. yılını birlikte güzel bir şekilde yad etmek istedik. Turnuvaya 8 takım katılım sağlamış olup, Resmi hakemler eşliğinde müsabakalar oynanmıştır. Geleceğin Yıldızlarının buluştuğu bu organizasyonun kazananı dostluk oldu.

Gerçekleştirdiğimiz bu güzel Organizasyonda bizlere destek veren Sayın Akyazı Kaymakamımız Yakup GÜNEY Beyefendiye,Akyazımız’ın Kıymetli Belediye Başkanı Sayın Bilal SOYKAN Beyefendiye, İlçe Müdürlüğümüz Spor Eğitim Uzmanı Recep KODALAK’a ve çalışma arkadaşlarıma sizlerin aracılığıyla teşekkür etmeyi bir borç bilirim. İlçemiz içerisinde yapılan bir çok organizasyona maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen sayın kaymakamımız ve belediye başkanımız ile birlikte güzel işlere imza atmaya devam ediyoruz.

A GRUBU                                                     B GRUBU

ALAAĞAÇ SPOR KULÜBÜ           AKYAZI AKIN SPOR

AS KUZULUK F.K                          AKYAZI KARADENİZ SPOR KULÜBÜ

AKYAZIGÜCÜ F.K.                        HACI FAZLIOĞLU SPOR KULÜBÜ

ARİFİYE SPOR KULÜBÜ               HENDEK GENÇLİK SPOR KULÜBÜ

 

DERECEYE GİREN TAKIMLAR

1 . ALAAĞAÇ SPOR KULÜBÜ

2 . ARİFİYE SPOR KULÜBÜ

3 . AKYAZI KARADENİZ SPOR KULÜBÜ

4 . HACI FAZLIOĞLU SPOR KULÜBÜ

Sekiz takımın katılım sağladığı turnuvada Alaağaç Spor Külübü gol yemeden namağlup ipi göğüsledi.Tecrübeli antrenör Sait Okur eşliğinde kolej havasına bürünen Alaağaç alt yapısı Rakipleriyle çekişmeli ve bir o kadarda güzel anlara sahne olan maçlar çıkartarak turnuvanın’da şampiyonu oldu.

30 Ağustos U-12 Naci Fazlıoğlu Futbol Turnuvası Nefesleri Kesti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir