Haydi Bilgi ve Kültür Evinde Kur’an Öğrenmeye

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BİLGİ ve KÜLTÜR EVİ’NDE VERİLECEK

KURAN KURSU İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

 

Akyazı Belediyesi ve Akyazı Müftülüğü işbirliği ile Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evi’nde ilk ve ortaokula giden öğrencilere hem yaz tatillerinin faydalı geçmesi hem de kelamların en güzeli Kuran-ı Kerim öğrenmeleri için kayıtlar alınmaya başlandı.

 

Kelamların en güzeli olan Allah’ın kelamlarının yazılı olduğu yüce Kuran-ı Kerim’i daha şimdiden çocuklarımıza öğretmek, anlatmak, dini bilgilerle birlikte gerekli dini eğitimlerde vermek her anne ve babanın muhakkak görevlerinden biri olduğundan bu görev için anne ve babalara yardımcı olmak üzere harekete geçen Akyazı Belediyesi ve Akyazı Müftülüğü Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evi’nde Kuran kursu vermek üzere kayıt almaya başladı.

 

Kayıtlarını yaptıran öğrenciler hafta içi her gün sabah saat 09.30 ile öğlen 12.30 arasında Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evi Derslere Destek Merkezi sınıflarında müftülük tarafından verilen branşında uzman 2 öğretmen eşliğinde Kuran-ı Kerim ve Dini Bilgiler dersi almaya başlayacak.

 

Katılımın ücretsiz olduğu Kuran kursu 9 hafta sürecek ve sadece ilkokul 1,2,3,4,5,6,7,8. sınıfa  giden öğrenciler kayıt yaptırabilecekler. Kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin velileri öğrencilerin nüfusları ile birlikte kayıt müracaatlarının alındığı Akyazı çarşı içi merkezde bulunan eski diasa market üzeri Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evine başvuru yapmaları gerekiyor.

unnamed (1) unnamed

 

Haydi Bilgi ve Kültür Evinde Kur’an Öğrenmeye

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir